siemka mam takie pytanie co mysliscie o takich glosnikach Lanzar VW12D 12 bo jest taki problme nie wiem czy kupic max 12 w polsce czy Lanzar VW12D 12 ze stanow.... muzyka jakiej slucham to electro i techno czasem hh auto to bmw 320 e36 i jeszcze pytanie jaki piecyk do tego ??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Glosnik Lanzar ze stanow
Collapse
X
-
a nie ?? to typowy glosnik do techno i hip hopu... jak dasz go w closed i zasilisz porządnym wzmakiem to bedzie git:)
Moj jl to tez jest mul ale w br nadaje sie tylko do hh... ja wsadzilem go w 35l closed i w techno tez sie sprawuje bardzo dobrze.
Tymbardziej ze sonic to ten sam typ co max12... duze Xmax, qts w granicach 0,5, duza moc i niski spl.
Te glosniki nie są niestety mistrzami precyzji...
Skomentuj
-
a nie ?? to typowy glosnik do techno i hip hopu... jak dasz go w closed i zasilisz porządnym wzmakiem to bedzie git:)
Zamieszczone przez Pawel S.wiesz cos o tej firmie?
Slyszlalem 2szt. vibe black air 12" no i powiem ze cisnienie to robilo masakryczne ;]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maxia nie ?? to typowy glosnik do techno i hip hopu... jak dasz go w closed i zasilisz porządnym wzmakiem to bedzie git:)
Zamieszczone przez Pawel S.wiesz cos o tej firmie?
Slyszlalem 2szt. vibe black air 12" no i powiem ze cisnienie to robilo masakryczne ;]
Jak go włączylem do techno to gubil sie jak szalony. Teraz w 35l closed jest wedlug mnie optymalnie do takiej muzy. Jak dla mnie aplikacja glosnika ma spelniac moje oczekiwania. A jak glosnik ma qts rzędu 0,5 to w typowym BR bedzie typowa pompka. To ze sonic jest do db dragu nie znaczy ze nie mozna go inaczej zastosowac.
Jakby poweidzial ze tylko do techno to mogl by wziasc jakiegos cervina vega ale one do hh sie poprostu nie nadaja :/
Skomentuj
Skomentuj