Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio do 350zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A widzisz :)

No nie wiem czy wejdą chyba będzie trzeba przerabiać bo fabrycznie są 13cm, aa niema żadnej ciekawej 13 w tej cenie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel_Rzeszow
      i rayjko też w rozsądnej aby mi to grało jakoś przyzwoicie
      dostałeś ode mnie linka wyżej ;]
      tutaj ciekawe głośniki: http://www.allegro.pl/item515440304_...120w_91db.html
      http://www.allegro.pl/item519812826_...65_okazja.html
      http://www.allegro.pl/item521726409_...hm_gdynia.html szkoda że 8R
      poczytaj to http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=13536

Ile dokładnie kasy na to masz ?

zguba, http://www.allegro.pl/item521747431_...9_zlotych.html ;]
      cena symboliczna, w tej cenie to maskownic nie kupisz, zaryzykować można ;]

Skomentuj

Chciałem pierw złożyć tył a puźniej brać się za przód myślałem tak do 150zł za jakieś dobre do tyłu a jak by jeszcze miały menbrany cerwone to było by świetnie :)

Skomentuj

a jak by jeszcze miały menbrany cerwone to było by świetnie :)
          no litości :P
          tył = w półke ?
          po co się pchasz w ogóle w ten tył i to jeszcze jako pierwszy, przed przodami ?

Skomentuj

CA na pokaz.. dobre plany...

150zł tył + 150zł przód i za tą kasę (no może musisz dołożyć jeszcze z 60zl ) imasz Micro Dimension El comp 6
            system odseparowany .. tylko musisz zrobić porządne wytłumienie drzwi.. matami lub taśmą dekarską i w drzwi ( wełna naturalna)

ale napędzić to też trzeba czymś..

ja mam tak u siebie i jest miodzio.. nawet po wyłączeniu suba, a w półce siedzą oryginalne pionki cale 13cm śr..

Skomentuj

Zamieszczone przez kad
              CA na pokaz.. dobre plany... .
              Nie ukrywam że też chce aby to ładnie wyglądało :)

w drzwi to odpada bo nie ma możliwości tylko drzwi przód 2głośniki na strone i tył półka(zabugowa) obok suba. Ale 300zł to już za dużo tak odrazu :( i przód chciałem z radia a tył ze wzmacniacza, chyba że jakaś inna propozycja?

Skomentuj

Zamieszczone przez kad
                w drzwi ( wełna naturalna)
                wełna w drzwi to średni pomysł ;]

Skomentuj

wcale tak nie uważam.. może zamiast naturalnej można mineralną..
                  w drzwi to odpada bo nie ma możliwości tylko drzwi przód 2głośniki
                  no przecież mówię że drzwi (w sumie w domyśle chodziło o przednie drzwi) przy dobrym przednim układzie tył jest zbędny..

ale mniejsza o to. bo trochę zbaczam z tematu.. sory

Skomentuj

Zamieszczone przez kad
                    wcale tak nie uważam.. może zamiast naturalnej można mineralną..
                    ciekawe co na to wilgoć, no i pytanie gdzie chcesz to wytłumiać - mówię tu o szybach...

Skomentuj

hmm mówię na swoim przykładzie mam cvica Coupe fakt drzwi sporawe,, ale wbrew pozorom jest gdzie to upchnąć .. ja zrobiłem i nie narzekam.. a co do wilgoci.. jeśli nie zacieknie tam konkretnie woda to nic się nie dzieje.. uwierz mi.

Skomentuj

a jak długo trzymasz samochód w garazu?

nigdzie nie jeżdżąc? :razz:

Skomentuj

najdłużej stoi teraz już prawie 3ci tydzień.. bo rozbity.. pierdzielona kobita wcinająca MCbułkę nie zauważyła że skręcam..

Skomentuj

i tył półka(zabugowa)
                            No, tymi głośnikami to naprawdę zabugujesz sobie brzmienie Powiedz mi co jest takiego fajnego w głośnikach w półkę i jeszcze jaja na dodatek... Nie lepiej podzbierać i kupić jeden dobry zestaw do przodu? Przecież od tylnej kanapy do przednich drzwi jest niecały metr więc też będzie dobrze słychać :)

Skomentuj

NO wiesz Polonez to limuzyna i jak przystało na limuzenę ma swojego szorera a osoba ważniejsza siedzi a tyłu no to już masz powód hehe :mrgreen: :mrgreen:

A tak na marginesie to co macie przeciwko elipsą (jajkom) ?? :neutral:

Skomentuj

A tak na marginesie to co macie przeciwko elipsą (jajkom) ?? :neutral:
                                Nie brzmi to za dobrze... Nawet te droższe.
                                Najlepsze wyjście biorąc dźwięk jako kryterium to jakiś zestaw na przód (midwoofer i kopułka) a jak basu mało to sub do bagażnika.
                                Ale...
                                To twój samochód, i jak chcesz to montuj sobie te jajka gdzie tylko chcesz Jeśli ci się podobają tak bardzo te elipsy i względy "estetyczne" przewyższają względy brzmieniowe to kupuj...

Skomentuj

Czaruję...
                                X