panowie, prosilbym o pomoc w wybarniu zestawu na przod ktory gralby pod samym radiem, mam juz zrobiony sub i monoblok ktory go napedza, nie chce pakowac drugiego wzmaka, zestaw bedzie gral w vw corrado, orginalnie sa tam 13cm w drzwiach i tweetery w podszybiu niestety poprzedni wlasiciel dlubal juz w drzwiach i wstawil 16cm, auto zachowane w stylu cultstyle/german wiec nie bedzie zadnych fajerwerkow, drzwi beda wygluszone i wstawione panele ktore juz prawie sa skonczone, chcialbym wydac na zestaw ok 400zl, wiem ze za ta cene szalu nie bedzie, chcialbym zeby tweetery graly podobnie do sc10n moba byc nawet ciut ostrzejsze, od midwoofera oczekuje wiecej srednicy niz basu bo za dolne rejestry jest odpowiedzialny sub, mialem okazje posluchac zestawu PowerBass L6C ktory gral pod samym radiem w wygluszonych drzwiach i podobal mi sie tym co oferowal, niestety nie jest juz w sprzedazy jest jego poprawiona wersja ale nie mam pojecia jak gra, slyszalem tez jakies lanzary max pro i sa nie do przyjecia, podobal mi sie orginalny zestaw ktory pakuja do aut grupy Vag (vw skoda audi) i powiem szczerze ze i to by mi wystarczylo, wie ktos ktore konkretnie glosniki w nich siedza? na allegro do 400zl znalazlem zestawy AudioSystem i Focal ale tez nie mam pojecia jak brzmia, dziekuje za zainteresowanie i prosilbym o pomoc w wyborze
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zestaw na przod pod samo radio
Collapse
X
-
Zamieszczone przez amstaffchcialbym wydac na zestaw ok 400zl, wiem ze za ta cene szalu nie bedzie, chcialbym zeby tweetery graly podobnie do sc10n moba byc nawet ciut ostrzejsze, od midwoofera oczekuje wiecej srednicy niz basu bo za dolne rejestry jest odpowiedzialny sub,
zamontowalem to koledze w 206 pare lat temu i gra to naprawde przyzwoicie mimo zwrotnicy "z kalkulatora" (no co mlody bylem a kolega czekal :roll: )
calosc oddam za 300zl z wysylka. woofery w dobrym stanie, tweetery brudne troche od szpachli i jeden byl wgniecony przez kolegi ojca (przesiadl sie z merca do peugota i myslal ze to sterownie lusterek :mrgreen: )Zamieszczone przez amstaffpodobal mi sie orginalny zestaw ktory pakuja do aut grupy Vag (vw skoda audi) i powiem szczerze ze i to by mi wystarczylo, wie ktos ktore konkretnie glosniki w nich siedza?
-
po co dorabiac zwrotnice i kombinowac skoro jest system samochodowy ktory spelni oczekiwania amstaffa, ostra gora, glosniki z wykopem jak maja dobre zasilanie, pod radiem tez zagraja sa to hertze esk 165 http://www.allegro.pl/item510214905_...is_esk165.html
Skomentuj
Skomentuj