Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prosze o ocene zestawu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Prosze o ocene zestawu

Witam Wszystkich serdecznie. Mam do Was prosbe o ocene wybranych przezemnie klockow. Zaczne od podstaw - auto to Audi A3 8L czyli 3 drzwiowe. Preferencje muzyczne - elektronika, transe, housik czyli szybkie beaty choc czasem jakies czarne rytmy tez goszcza.
    Jak wiekszosc z Was wie, drzwi w a3 sa...ehh... co tu duzo mowic - jak zobaczylem co jest pod tapicerka to mialem ochote plakac :) No ale musze z tym przez jakis czas zyc :) Postanowilem zakupic panele na glosniki 16cm , dystanse mysle ze wystrugam, wygluszenie Dynamat Xtreme ( drzwi przod, podloga, boczki tyl, bagaznik, klapa bagaznika i przegroda silnika ) , postaram sie tez cos pokombinowac z zamknieciem tego nieszczesnego "krateru technologicznego" -moze ktos z Was mial z tym do czynienia lub chociaz ma namiary na jakies fotki w necie?
    To tyle o aucie. Teraz elementy ktore wybralem po przewertowaniu setek stron roznich for, konsultacji z szamanami car audio itp :

Przod - Rockford Fosgate T162s .
    Tyl - Rockford Fosgate T162c .
    Sub - Rockford Fosgate T110D2 .

Piec do zasilania przodu oraz tylu - Rockford Fosgate T600-4 .
    Piec zasilajacy sub - Rockford Fosgate T500-1BD .
    Ujazmic to wszystko ma procesor - Rockford Fosgate 3SIXTY.1 .
    Energia wspomoc kondzio 2F .
    A zasilac dzwiekiem - Creative USB SB X-Fi Surround 5.1

Kable RCA - ze wzgledu na specyfike instalacji wybralem kable dedykowane do uzytku "domowego" , sa potrojnie ekranowane, dlugosc 0.9m.
    Kable zasilajace - PLUS oraz MASA 35mm .

Teraz troszke wyjasnien. Glosniki z tylu ... tak wiem wiem...zaraz posypia sie grzmoty i zgrzytanie zebow :) Ale to temat zamkniety - chce miec glosniki z tylu, prawdopodobnie ciete HP ale z tym musze poeksperymentowac, nalozona czasowka.
    SB X-FI jako zrodlo dzwieku?? Heh... car pc gotowe juz czeka na montarz w aucie :) Karta oferuje naprawde niesamowity dzwiek o ktorym wiekszosc drogich HU moze tylko marzyc , a do tego w razie kaprysu 5.1 potrafi zaskoczyc :)

Sub planuje w klozecie...choc kusi mnie by zrobic rowniez BR i porownac brzmienie. A jakie jest wasze zdanie?

Bardzo prosze o ocene ogolna wybranych klockow gdyz niedlugo bede wszytsko zamawial.
    Porady, pomysly oraz KONSTRUKTYWNA krytyka mile widziane!
    Z gory dziekuje i Pozdrawiam!
Czaruję...
X