Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc przy budowie mojego Car Audio.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc przy budowie mojego Car Audio.

Witam! Zanie długi czas zamierzam zacząć moją budowę car audio i nie wiem jakie głośniki wybrać wzmacniacz itp. Jakie będę miał auto to jeszcze ciężko powiedzieć Smile Na przodzie są przeważnie głośniki 16cm ale są też spotykane i 13. Wiec chciał bym o podanie 13 i 16 a jakie będą w moim samochodzie takie wybiorę. Na przód to myślałem o jakiś głośnikach o mocy 2x80-100 np. coś z powerbassu jeżeli będą 13 to 3XL-5C a jeżeli oryginalne będą 16 to myślałem o 3XL-6C tylko czemu te powerbassy są 3omowe? i chciał bym żebyście i wy tak podawali warianty 13 i 16 a jakie będą w samochodzie to takie kupię. patrzyłem też dego ale są za drogie i nie zmieszczę się w moim budżecie a wy co byście mi proponowali? Druga kwestia to jakie to tego wybrać wzmacniacz na przód. Drzwi będą wygłuszone i reszta innych tych spraw będzie porobiona tylko kwestia jest w wyborze głośników i wzmacniacz. Trzecia kwestia to tył. On bezie robiony później ale chciał bym się rozeznać co byście mi proponowali. I teraz nie wiem czy do takiego przodu sub z tyłu będzie lepszy na 12", 15" a może 2x10". I jaki wzmak do tego ja tak myślałem nad tyłem w granicy 800w-1kw? Tylko co wybrać. Jak będę przymierzał się do robienia tyłu to przy takiej mocy dobrym wyjściem była by wymiana akumulatora i alternatora na lepszy? Na przód planuje wydać ok2tys a za jakiś czas na tył 3tys. Co wy byście mi polecili żebym dobrze kupił i bym z tego zadowolony. Muzyka jakiej słucham to bardziej szybsza muzyka ale jak jest coś dobrego z hh to też lubię posłuchać. Wiec liczne na was że mi pomożecie. Czekam na porady. pozdr jacek20084.
Czaruję...
X