Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDS06+TN25mkII+el.zwrotnicy 700zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez takero
    9855 i można się bawić :)
    Ble...
    Dex P99

Skomentuj

z tanszych to chyba 9812 ma aktywna zwrotke i korekcje czasowa prawda ??

Skomentuj

Ma ale różnie sobie z tym radzi.

Jak poczekać i poszukać to DEH 945 (bliźniak p99) się znajdzie za ok 600zł.

Skomentuj

kiedys polowalem na deh 945 ale niektorzy daja ceny z kosmosu :/ Alpinke latwiej ustrzelic.

Marcys nie wiesz jak zrobic podtrzymanie pamieci w kd-sh77r? radia mi trzyma ale wszystkie filtry jak wyciagne radio to znikaja :/. Dziwne ze zaprogramowane radia pamieta a ustawien nie :(

Niestety mieszkam w bardzo zlej okolicy :/

Skomentuj

Nie mam pojęcia.

Ceny z kosmosu? ostatnio znajomy za 300zł kupił. Za 600-700zł się coś znajdzie. Nie jest to częsty widok, więc trzeba poczekać..... warto.

Skomentuj

oki juz znalazlem na elektrodzie.

Wiesz ja widzialem i po 800zl na allegro powystawiane. Ale to jest loteria jak zwykle.

Skomentuj

Po tyle też warto. Tylko żeby był ładny. Ten za 300 nie był zbyt piękny :)

Skomentuj

niby tak ale nie dla studenta co buduje budzetowe audio :P mnie to sie zawsze marzyl dex-p9r :) ten design mie powala :).

Skomentuj

E tam... budżet nie budżet ale żeby dobrze grało. Audio to nie zło konieczne a hobby. Warto gdzieś indziej oszczędzić i mieć dobry początek sygnału w P99:)

Skomentuj

Czaruję...
                    X