Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc przy budowie subwoofera

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mam kolejne problemy... Skrzynia już powstała tylko mam mały problem czym wytłumić. Utrudniony dostęp do watoliny a gąbki koledzy z forum nie polecają... Ale to małe piwo... sen z powiek spędza mi zwrotka... Wiadomo do popularnych głośników jest na forum pełno projektów zwrotnic a do swojego jako, że niezbyt popularny cięko znaleźć cokolwiek... Są jakieś gotowe na allegro, nawet zestawy LTC i inne ale czy są warte złamanego grosza? Temat na forum jak projektować to w sumie schemat układu do projektowania i tyle... chyba że mi czego nie wyświetla... Może coś podpowiecie wiem, że pewnie moje pytania zaczynają być irytujące ale miejcie trochę litości dla początkujących ;p

Skomentuj

jak nie masz watoliny to bierz gabke - byle nie za gesta
      Zamieszczone przez druidionin
      sen z powiek spędza mi zwrotka...
      eeee... ale po co ci zwrotnica do suba? przeciez w subie stosuje sie aktywne filtry ktore masz wbudowane w wzmacniacze...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        eeee... ale po co ci zwrotnica do suba? przeciez w subie stosuje sie aktywne filtry ktore masz wbudowane w wzmacniacze...
        No nie wszystkie mają A na takie z wyższej półki to nie wiem czy mnie stać... zrobienie zwrotnicy aktywnej wydaje mi się lepszym pomysłem tylko nie sprecyzowałem

Skomentuj

Zamieszczone przez druidionin
          No nie wszystkie mają A na takie z wyższej półki to nie wiem czy mnie stać...
          :lol:
          jak nie stac ciebie na blaupunkta za 100-200zl to nawet nie bierz sie za suba :lol:

Skomentuj

Czaruję...
          X