Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

POMOCY !! Co wybrac - JBL czy Magnat

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

POMOCY !! Co wybrac - JBL czy Magnat

HEJ
    Chcicalbym kupic skrzynie(aktywna) badz w ostatecznosci osobno jako uzupelnienie do mojego auta Honda civic coupe
    Jako, ze budzet nie jest zbyt wysoki a rowniez chcialbym by calosc nie zajmowala duzo miejsca, kieruje sie do was !!
    Na poczatku mam na oku skyrznke aktywna

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=571614564

lub

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=569783083

Powiedzcie co z tego wybrac i co myslicie o tych skrzynkach ?? warto ??

W ostatecznosci zdecyduje sie na skrzynie i wzmacniacz osobno... i chcialbym wydac najwiecej 600 zl , oczywiscie nie musi byc nowka.. wazne by ladnie gralo :)

Licze na wasze propozycje i sugestie !!

Nie na temat...

po pierwsze nie krzycz w temacie - kłania się netykieta
    po drugie stosuje się pojedyńcze wykrzykniki, chyba ze chcesz coś ważnego podkreślić (tak samo pkt.1); w związku że to pierwszy post to wypadałoby nie stosować zasad a'la tzw. dziecko neostrady, a tym samym okazałbyś szacunek

P.S ładnie grało to też g**** znaczy :) - niskie zejście, potężny bas, czy też "czystość" dźwięku - m.in tak można określić co dla ciebie oznacza "ładny dźwięk"

Skomentuj

W takim razie przepraszam za wykrzykniki.. stawiam je z przyzwyczajenia :)
      Jestem na forum po raz 1.. wybacz.
      Jesli chodzi o "fajnie gralo" to lubie gleboki, mocny bass.

Jesli jestes w stanie cos zaproponowac to bylbym wdzieczny. Nie bardzo znam sie na car audio, dlatego tez zwracam sie tutaj do was,ktorzy maja wiedze i doswiadczenie i na was licze !

Skomentuj

Nie na temat...
        niestety w dziedzinie audio praktycznie w niczym nie jestem w stanie pomóc, bo sam się ucze :)

Skomentuj

Wybierając z twoich typów, lepiej Magnata. Obydwie propozycje można posłuchać w MediaM lub Saturnie. Radziłbym również posłuchać Magnat Xpress10 + wzmak 120-150/4 w mostku lub monoblok. Wersja z monoblokiem może trochę przekroczyć 600zł o ok50-70zł.

Skomentuj

uR, te subwoofery i tak wymagaja podlaczenia do akumulatora wiec i tak ciagniecie kabli przez caly samochod jest nieuniknione

biorac pod uwage cene i mozliwosci jakie oferuja te skrzynie co pokazales to proponuje kupic osobno wzmacniacz i osobno suba.
            za te pieniadze spokojnie kupisz 4 kanalowy wzmacniacz (2 kanaly mostkujesz i podpinasz pod nie suba a 2 zostaja na zestaw przedni), zestaw kabli i uzywanego suba lepszej jakosci niz to co sam wybrales

Skomentuj

Czaruję...
            X