Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Hertz ES380

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez EnigmatOo
    ale tak mi odjebało
    Nie można się z tym nie zgodzić

Dlaczego takie skrajności? wpierw 2x15 a potem, że może i 10 by stykało. A 1x12? porządne jakościowo 12cali.

Słuchałem ostatnio Dego 12cali, nie pamiętam który. Nie brakowało niczego, chyba najlepszy bas jaki miałem okazje słuchać. A też elektrowni nie potrzebuje. Fakt faktem, cena wysoka. Ale to ma i jakość i zejście, ciśnienie też takie jak trzeba.

Można też zejść niżej do JBL GTI1200 starej serii, do tego Steg qm220.2 i czego chcieć więcej.
    Infinity Kappa Perfect 12VQ, Phase Linear Aliante 12si albo lepiej LTD.

Naprawdę idzie to z głową zrobić;]

Gdzie mieszkasz? miejscowość widzę, ale jej nie znam

Skomentuj

EnigmatOo, to moze najpierw przejedz sie na jakies zloty/targi/pokazy/zawody CA? teraz jest sezon na takie imprezy wiec napewno jakas w okolicy znajdziesz
      jak beda to zawody to na bank znajdziesz sonica i sobie zobaczysz czy wystarczy

swoja droga to mam nadzieje ze nie masz szpachli na samochodzie... :mrgreen:

[ Dodano: 2009-06-01, 18:23 ]
      masz kawalek do wrzesni, bydgoszczy lub torunia - napewno znajdzie sie ktos doswiadczony kto ci pomoze

Skomentuj

Zamieszczone przez Marcy$
        Gdzie mieszkasz? miejscowość widzę, ale jej nie znam
        Mieszkam w Kruszwicy, jest to województwo Kujawsko-pomorskie.

Zamieszczone przez Pawel S.
        EnigmatOo, to moze najpierw przejedz sie na jakies zloty/targi/pokazy/zawody CA? teraz jest sezon na takie imprezy wiec napewno jakas w okolicy znajdziesz
        jak beda to zawody to na bank znajdziesz sonica i sobie zobaczysz czy wystarczy

swoja droga to mam nadzieje ze nie masz szpachli na samochodzie... :mrgreen:

[ Dodano: 2009-06-01, 18:23 ]
        masz kawalek do wrzesni, bydgoszczy lub torunia - napewno znajdzie sie ktos doswiadczony kto ci pomoze
        Dobra narazie daje sobie spokój chyba jednak najlepszym rozwiązaniem będzie jak zobaczę jak to gra. A co do speców od głośników to kogoś na pewno znajdę w okolicy co się tym zajmuje.

ps. A co do szpachli to spoko. Autko jest klasa i zadbane więc git.

Dobra dzięki wam za nerwy :p
        Temat do zamknięcia się nadaje ;]

Skomentuj

Czaruję...
        X