Witam, jestem tutaj nowy ale bardzo zaciekawilo mnie forum i z checia wyslucham rad bardziej doswiadczonych uzytkownikow.
Jestem posiadaczem ibizy przejsciowki z lat 99-02.
Obecnie w autku gra:
Przod Infinity kappa 1.7CS
Skrzynia w obudowie zamknietej z glosnikiem inifinity 1050W
Wzmak infinity ra6006
kondensator lightning audio 1F
wszystko na kablach fli 20mm2.
Mysle o zmianie audio, a raczej rozbudowie. Chcialem wykorzystac wneki ktore mam w bagazniku po bokach i na ich bazie stworzyc zabudowe pod 2 glosniki infinity 1050W, tyle ze nie wiem czy powinna byc to zabudowa zamknieta i jak ja liczyc z uwagi na nieregularna bryle... druga rzecz o wzmacniacz, obecny chcialbym sprzedac i kupic 2 inne, do subwooferow myslalem o infinity 7540a (uzywany mozna dostac za ok 600zl), do tego cos jeszcze do zestawu przedniego, ale wtedy podejrzewam ze kondensator tez przydalby sie wiekszy. Nie wiem czy moj tok myslenia jest poprawny wiec z checia wyslucham wszelkich sugestii..
Jestem posiadaczem ibizy przejsciowki z lat 99-02.
Obecnie w autku gra:
Przod Infinity kappa 1.7CS
Skrzynia w obudowie zamknietej z glosnikiem inifinity 1050W
Wzmak infinity ra6006
kondensator lightning audio 1F
wszystko na kablach fli 20mm2.
Mysle o zmianie audio, a raczej rozbudowie. Chcialem wykorzystac wneki ktore mam w bagazniku po bokach i na ich bazie stworzyc zabudowe pod 2 glosniki infinity 1050W, tyle ze nie wiem czy powinna byc to zabudowa zamknieta i jak ja liczyc z uwagi na nieregularna bryle... druga rzecz o wzmacniacz, obecny chcialbym sprzedac i kupic 2 inne, do subwooferow myslalem o infinity 7540a (uzywany mozna dostac za ok 600zl), do tego cos jeszcze do zestawu przedniego, ale wtedy podejrzewam ze kondensator tez przydalby sie wiekszy. Nie wiem czy moj tok myslenia jest poprawny wiec z checia wyslucham wszelkich sugestii..
Skomentuj