Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sub do 600zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sub do 600zł

Kolega chce coś kupić do 600zł... słucha głównie HH, myślałem o lanzarku i cp 602 co wy na to? Autko to Honda civic 4gen

600zl na glosnik + buda + kable + wzmak?

Skomentuj

tak...

Skomentuj

Jakby troche naciągnąć budzet to mozna cus takiego:
        http://allegro.pl/item668949505_subw...wyprzedaz.html
        +
        http://allegro.pl/item668965558_mono...gwarancja.html

Skomentuj

kolega mówił, że 600zł to szczyt, więc się nie zmieszczę...

Skomentuj

Boschmann ALX-122SP + Peiying 2H30R. Po doliczeniu wysyłek wychodzi ok. 530zł.
            Na okablowanie już musiałby kolega naciągnąć nieco budżet, ale jeśli interesuje go masaż pleców to na prawdę warto.

Skomentuj

za 250zl mam peerlessa resolution 10 w skrzyni. mocny i w sam raz do tej muzyki. no i jakoscia miazdzy tego buszmena

Skomentuj

nienaruszalny warunek to 30 cm:/ Firma wzmaka do mnie jakoś nie przemawia.. może inny?

[ Dodano: 2009-06-29, 16:26 ]
                sorki że post pod postem, ale już nie mogę edytować.. on chce nowy, używka nie wchodzi w grę..

Skomentuj

Zamieszczone przez dR.LasCa
                  Firma wzmaka do mnie jakoś nie przemawia.. może inny?
                  to jest to samo co carpower HPB 1502 tylko taniej. koledzy sprawdzili i polecaja wiec sie nie martw
                  on chce nowy, używka nie wchodzi w grę..
                  no to z jakoscia nie zaszalejesz :P

Skomentuj

Ale boję się firmy, bo wiesz CP mam sprawdzony, bo miałem okazję na reklamację oddać i w ciągu 1,5 tygodnia dostałem nowy... powodem była wilgoć i moja głupota, bo zimą odrazu po odpaleniu zrobiłem dość głośno i zaczął się wyłączać.. Nawet jak ten soling jest jakościowo zbliżony, to czy ich gwarancja cokolwiek znaczy... użytkownik jest typowym użytkownikiem mini wieży, gdzie gałka głośności jest zawsze na full..

Skomentuj

Nawet jak ten soling jest jakościowo zbliżony, to czy ich gwarancja cokolwiek znaczy...
                      Nie soling tylko peiying :P

Miałem do czynienia już z 2 peiyingami. Jeden kupiłem półroczny i tracąc gwarancję otworzyłem obudowę(ciekawość była silniejsza). Sprzedałem go kumplowi, z tego co wiem, to on też już na nim zarobił i wzmacniacz nadal działa, a minęło już prawie 2 lata jak go sprzedałem.
                      Drugi ma kumpel, kupił w sklepie nowy elektronik(mają kilka sklepów na śląsku). Wzmacniacz po 2 miesiącach padł. No to papiery w łapę i do sklepu. Tydzień później kumpel odebrał sprawny wzmacniacz, bez żadnego ale ze strony sklepu.

W bezpośrednim porównaniu 2h30r wypadł porównywalnie z hpb-1502 carpowera, a więc po co przepłacać.

Skomentuj

a ten głośniczek jest dobry? Ogólnie ta firma też mi się źle kojarzy:) Może AP z stx lepiej?
                        napiszcie też co jest lepsze, ten głośnik, czy axx1212?

Skomentuj

Może AP z stx lepiej?
                          STX'a to ten boschmann bije pod względem zejścia

napiszcie też co jest lepsze, ten głośnik, czy axx1212?
                          Ja bym brał boschmanna. Słyszałem go w br pod 400W crunchem. Potrafił rzucić mięsem, ale o dziwo dawał też radę przy szybszych bitach.

Skomentuj

Może AP z stx lepiej?
                            no wlasnie ten glosnik bylby dobry gdyby jeszcze potrafil nisko zagrac :???:

a gdzie znalazles nowego AXX'a?

Skomentuj

Ja go mam:) Zastanawiam się który głośnik jest lepszy, bo jeżeli boschman to axx wcisnę koledze:)

Skomentuj

bo jeżeli boschman to axx wcisnę koledze:)
                                Porównujac AXX1010 i ALX122SP, to Boschmann rzucał mięsem znacznie bardziej niż raveland. Zejść nie porównuje bo różne rozmiary głośników, ale odniosłem wrażenie, że boschmann brzmi lepiej, tyle, że musi mieć dobry napęd(min. to 350W RMS, żeby go trzymało w ryzach) wtedy jak trzeba to rzuci mięsem, a w szybkim bicie potrafi nienajgorzej kopnąć. W przypadku ravelanda ten bas trochę się "rozmywa" jest taki "poduchowaty", nie ma takiego wykopu.

[ Dodano: 2009-06-30, 13:06 ]
                                Zaproponuj mu, żeby kupił tego peiyinga, wrzucisz mu do bagaja swoją skrzynkę, jak mu się spodoba i ją weźmie to kupisz boschmanna na testy :wink:

Skomentuj

jaka powinna być do tego alx skrzynka, br szczelinowy oczywiście jaki, jest już jakiś gotowiec? Liczyć nie umiem:)

Skomentuj

http://strefacaraudio.pl/forum/topic...0,30.htm#25541

Skomentuj

I tak nic nie wiem:) Nie byłem dobry ze ścisłych...

Skomentuj

Chodziło mi o ten fragment
                                        bm alx122sp skrzynie 50L @35Hz port okragły (78,5cm2)oraz skrzynie 50L @ 35Hz port szczelinowy(140cm2)
                                        Wymiary tunelu możesz sobie policzyć chociażby w winisd

Skomentuj

Czaruję...
                                        X