Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Intertechnik BS08 i BS12 czy miał ktoś z tym styczność?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Intertechnik BS08 i BS12 czy miał ktoś z tym styczność?

Witam.
    Mam okazję kupić w okazyjnej cenie (około 50 % taniej) w/w subwoofery. Zastanawiam się czy zainwestować i trochę pobawić się nimi. Zawszę mogę komuś odstąpić po cenie zakupu :wink: .
    Z MDS08 miałem do czynienia i bardzo miło mnie rozczarował.
    Czy ktoś z Was miał styczność z BS08 i BS12?
    Czy seria BS jest również udanym produktem IT?

Ps. Jeśli byłby ktoś chętny z forumowiczów to mógłbym zamówić więcej - kwestia do obgadania.
    Parametry w pliku pdf mogę podesłać na maila.

Zamieszczone przez Dr.Watson
    Parametry w pliku pdf mogę podesłać na maila.
    Jeśli liczysz na konkret odzew to rzuć je tu,czytelnie.Będzie nad czym podumać.
    No cóż,nie wiem co powiedzieć...jedyne co mi do głowy przychodzi to:zjawisko co najmniej dziwne...

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
      No cóż,nie wiem co powiedzieć...jedyne co mi do głowy przychodzi to:zjawisko co najmniej dziwne...

Pomyłka mianowicie miało być: bardzo miło mnie zaskoczył.

Intertechnik BS08 - 140 zł + przesyłka paczki pocztą polską w kraju.
      Intertechnik BS12 - 220 zł + przesyłka paczki pocztą polską w kraju.
      Na zachód mam zamiar jechać na początku sierpnia. Wyjazd jest uzależniony od sytuacji w pracy, więc nie wziąłbym od nikogo zaliczki. Kasę na to wszystko ja wyłożę, dopiero jak wrócę z towarem to dam znać i wtedy dobijemy targu. Jedynie to chciałbym wiedzieć ile sztuk i dla kogo mam zamówić.

Ps. Nie mam zamiaru nikogo oszukać i myślę, że ta propozycja jest uczciwa.

Skomentuj

http://www.intertechnik.de/Lautsprec...de,5,4450.html
        http://www.intertechnik.com/Lautspre...,43,47975.html
        akurat nie wszystkie intertechniki sa "rewelacyjne" (o czym przekonal sie UKA) ale za taka kase wydaje mi sie ze warto zaryzykowac
        z powodzeniem udaloby sie odsprzedac

Skomentuj

Głośniki wyglądają jak pompki, nie zdziwiłbym się, gdyby brzmieniowo odstawały od MDS08

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
            akurat nie wszystkie intertechniki sa "rewelacyjne" (o czym przekonal sie UKA) ale za taka kase wydaje mi sie ze warto zaryzykowac
            Domyślam się, że masz na myśli W130CKS4, rzeczywiście rewelacja to nie jest, ale może zagrały by lepiej gdyby miały do dyspozycji więcej litrów.

Skomentuj

W160CKS4 za to już bardzo fajny głośnik (szczególnie biorąc pod uwagę cenę). Na bazie tego głośnika (czy na odwrót -ważne, że bliźniacze) są zbudowane helixy p206/pro simplex 160 i chyba nawet jakieś Rainbowy.

Co do głośników z tematu - nie znam. Ale czy trzeba wykorzystywać każdą okazję, skoro MDSy są sprawdzone, oraz, że nie brak innych głośników:)

Choć z drugiej strony, sprzedać się jakoś sprzeda, więc sprawdzić można.

Pozdrawiam
              Marcin

Skomentuj

Czaruję...
              X