Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer Audi A4

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer Audi A4

Po długiej przerwie wracam do zabawy z diy audio na dzis od rana zabrałem sie za dodanie niskich tonów do audi A4 jako ze fabrycznie zamontowany jest system bosse ktory po wymianie kopułek sprostał moim oczekiwanią, z tylnego wzmacanicza wyprowadziłem sygnał na suba, zasilanie z akuska wszytko gotowe.......

w garażu walało sie kilka głosników które zostały po starych czasach jakies STXy chyba 27/150/4 jeden czarny drugi zółty, dwa Lw 800, jakas 20 cm beyma ale 8 ohm niestety w róznych konfiguracjach graja poprostu kiepsko probowałem nawet 12 l obudowy z tandemem stad wczorajsze moje pytanie......
    leżacy pare lat herz HS 250 stara seria, rusza sie z trudnościa albo coś wlazło w szczeline i tam umarło albo leżac w garażu stracił geometrie moze mi kiedyś nawet spadł

Prosze kolegów o sugestie i wzięcie pod uwage nastepujących kryteriów

mała obudowa w bagżniku zawsze woże narzędzia wiec obudowa max z 25-30 l
    wzmacniacz który posiadam nie należy do najmocniejszych ok 200W RMS
    bas szybki niemusi być bardzo niski
    Cena hmmm sadze ze sam przetwornik nie wiecej jak 200-250 plnów

ps
    Czy audi naprawde sa aż tak dobrze wytlumione kiedyś woziłem w uniaku i omedze subwoofery male i grało to zuepełnie inaczej lepiej jakby szybciej chyba ze te glosniki przez 6 lat w garażu poprostu straciły swoje parametry!!!

Pozdrawiam Łukasz

Odezwij się do tego użytkownika:
    http://strefacaraudio.pl/forum/topic...-2x-vt5823.htm
    Ma w bagaju 2x hertz ES250.
    Jakąs skrzynkę 20l-30l znajdziesz pewnie u siebie(procent zaleca 20l closed, lub 28l br strojony na 27Hz).
    Jest on też z Torunia, spróbuj umówić się na odsłuch.

Skomentuj

cursor, jak mam być szczery herza ES wolał bym unikać mam pewne uprzedzenai do tej marki wyłacznie osobiste!!!

Skomentuj

LUKASZ, pod te wymagania pasuje MDS08. ale nie wiem jak tam bedzie z przebiciem do srodka :???:
        w lanci kappa sedan dawal sobie znakomicie rade

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          w lanci kappa sedan dawal sobie znakomicie rade
          ...pod 450W wzmakiem

Skomentuj

A może audaxy z allegro?
            PR330T2:
            http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=666604590

Skomentuj

Czaruję...
            X