Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PIONEER DEH-4000UB problem z wyjściem na rca

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

PIONEER DEH-4000UB problem z wyjściem na rca

Mam problem może już ktoś się spotkał z takim cudem. Po podłączeniu do wzmacniacza słychać tylko szum i przesterowania. Dzień wcześniej grał normalnie. Czego to może być przyczyna wzmak jest na 100% sprawny. Opłaca sie odać do jakiegoś serwisu rtv czy raczej nie naprawia tego.

Zobacz czy nie poprzestawiales opcji w wyjsciu na wzmacniacz( mozna zmienic zeby Rca bylo jako mostek na suba) ja tak mialem od poczatku ustawione i po podlaczeniu wzmaka strasznie gralo ale zmiana ustawien pomogla. W te ustawienia mozna wejsc jak sie ma wylaczone radio

Skomentuj

Ale miałeś tak na tym pionku czy innym. U mnie można ustawić żeby grał całym pasmem żeby tylne głośniki grały jako sub i samo wyjście na sub. Radio było odpinane od zasilania żeby zresetować opcje nic to nie dało. Ehh dzień wcześniej miałem wymieniany alternator bo był problem z napięciem może to mu zaszkodziły.

Skomentuj

mam ten sam model i mozna ustawic zeby tynie glosniki graly calym pasmem i zeby wyjscia rca graly calym pasmem. Po odlaczeniu zasilania z radia wraca ustawienie zeby rca bylo na suba i trzeba to przestawic

Skomentuj

ustawiłem żeby rca grały sygnał na sub ale to nic nie daje włączam radio i sub w bagażniku zaczyna napierdziela. w sumie pierwszy raz widzę te menu Da się żeby zegar pokazywał czas 24h a nie am/pm

Skomentuj

zamiast rca dac na sub daj normalnie bo piszesz w pierwszym poscie ze podlaczasz pod wzmacniacz a jak ustawisz rca na suba to tylko suba masz podlaczyc bez wzmacniacza

Skomentuj

Juz dorwałem instrukcje zejdę do fury będę patrzył. Jeśli to naprawdę to, to debil ze mnie a ty masz browara

[ Dodano: 2009-07-14, 10:02 ]
              Nie chce działać ;/ ustawiam rear sp na full a preout na sub i nic. Po włączeniu radia głośnik wali po pogłośnieniu muzyki tak na 10 lvl efekt ten znika ale sub już nie gra. W menu ustawiam SW na normal i nic .

[ Dodano: 2009-07-19, 18:46 ]
              Problem usunięty. Przylutowałem kabel od masy do rca. Nie wiem czemu mogla pas masa ale teraz jest ok

Skomentuj

Czaruję...
              X