Mam problem może już ktoś się spotkał z takim cudem. Po podłączeniu do wzmacniacza słychać tylko szum i przesterowania. Dzień wcześniej grał normalnie. Czego to może być przyczyna wzmak jest na 100% sprawny. Opłaca sie odać do jakiegoś serwisu rtv czy raczej nie naprawia tego.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
PIONEER DEH-4000UB problem z wyjściem na rca
Collapse
X
-
Ale miałeś tak na tym pionku czy innym. U mnie można ustawić żeby grał całym pasmem żeby tylne głośniki grały jako sub i samo wyjście na sub. Radio było odpinane od zasilania żeby zresetować opcje nic to nie dało. Ehh dzień wcześniej miałem wymieniany alternator bo był problem z napięciem może to mu zaszkodziły.
Skomentuj
-
Juz dorwałem instrukcje zejdę do fury będę patrzył. Jeśli to naprawdę to, to debil ze mnie a ty masz browara
[ Dodano: 2009-07-14, 10:02 ]
Nie chce działać ;/ ustawiam rear sp na full a preout na sub i nic. Po włączeniu radia głośnik wali po pogłośnieniu muzyki tak na 10 lvl efekt ten znika ale sub już nie gra. W menu ustawiam SW na normal i nic .
[ Dodano: 2009-07-19, 18:46 ]
Problem usunięty. Przylutowałem kabel od masy do rca. Nie wiem czemu mogla pas masa ale teraz jest ok
Skomentuj
Skomentuj