Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki Subwoofer ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki Subwoofer ?

Witam. Posiadam wzmacniacz 200W rms, 350W max w mostku.
    Poszukuję jakiegoś subwoofera do 400zł (skrzynia+głośnik)
    Słucham techno, house, itp.
    Obudowa otwarta bassreflex.

don707, obudowe zrobisz sam czy chcesz gotowca?
    bo jak gotowca to mam propozycje

Zamieszczone przez don707
    wzmacniacz 200W rms, 350W max w mostku.
    chociaz z tym moze byc problem :???:
    jaki to wzmacniacz?

Skomentuj

Wolę gotowca, bo nie bardzo mam gdzie to zrobić.
      Wzmacniacz Crunch V-200

Skomentuj

don707, no bo wlasnie szukam osoby chetnej do zakupu nowego STXa
        ja w zamian za testy bym zrobil skrzynke po kosztach...
        no ale nie wiem czy ten glosnik nadaje sie do twojego wzmanciacza :???:

no i tak wogole to jaki rozmiar glosnika chcesz?

Skomentuj

Czyżby ten głośnik :smile: http://www.stx.pl/index.php/product/show/id/495 :?:
          On ma 350W RMS, jak bym miał brać coś o tej mocy to bym wziął Powerbassa. No ale mój wzmacniacz ma wygrawerowane "200 Watt RMS"
          Rozmiar - w sumie najlepiej 12" ale i dobra 10" może być.

Skomentuj

Pamiętam jak koledze do seicento zrobiliśmy kiedyś suba na STX AP. Podpięty pod Carpowera hpb-602 225w rms w mostku, to byliśmy w szoku jak to "waliło" w takim małym autku. AP bdb głośnik, tylko linki idące do cewki zbyt kiepski i często się urywały. Niech ktoś kupi jego następcę i wyśle Pawłowi S. na pomiary, bo może się okazać bardzo dobrą alternatywą dla dużo droższych głośników. Skoro AP był dobry, to ten może być lepszy.

Skomentuj

Co do testów to chodzi wam o ten głosnik ?
              STX GDN-30-500-2x4-AA jak cos to moghe go wysłac Pawłowi.S w ramach testów, jesli mój wzmak da mu rade Blaupunkt GTA 475
              pozdr

Skomentuj

Tak kolego, to właśnie ten głośnik i fajnie by było jak byś wysłał go Pawłowi S. na testy, bo ten człowiek postara się wyciągnąć max możliwości z tego głośnika, bo ma dużą wiedzę i później udostępni tu projekt, aby każdy kto chce mógł kopiować i opisze wrażenia odsłuchowe.

Skomentuj

końcówka mocy, bylbym wdzieczny
                  ja na testy moge miec GTA470 (chyba najgorszy blaupunkt) wiec jak na nim da rade to poradza sobie z nimi i inne wzmacnicze

Skomentuj

Paweł S. zagadam do Ciebie na gg jak bedziesz dostepny to ustalimy szczegóły

Skomentuj

No to teraz czekamy na pierwsze testy i wrażenia z odsłuchu Pawle :razz:

Skomentuj

końcówka mocy, z dębicy :P to nie daleko Tarnowa :P jak zrobić paczuszke to wpraszam sie na odsłuch :)

Skomentuj

ploter nie ma sprawy , w tarnowie jestem często wiec nie bedzie problemu ,

Skomentuj

No panowie jak tam gdn bo sam nad nim myślę ale widzę że tu mądre głowy testują go to może i paczkę będę miał na wzór i ocenę czy warto tego stxa kupować...

Skomentuj

kolega końcówka mocy, zrezygnowal bo bylo zamieszanie z wysylka (46zl)
                              ale ze juz wszystko wrocilo do normy to moze znowu zmieni zdanie?

Skomentuj

Wiesz jak z tamtym kolegą nie wypaliło to może jakoś my się dogadamy... Kasę ci wyśle na głośnik i przesyłkę bo sam bym coś zmajstrował na tym głośniku ale jak mądra głowa chce to zrobić zamiast mnie to czemu mam się nie zgodzić...

Skomentuj

no to bardzo chetnie - skrzynka testowa lezy a niedlugo chce isc zamowic plyty (czekam tylko na szczegolu od klientow)

Skomentuj

Czaruję...
                                  X