Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nagłośnienie Passat B4

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez GTK
    Zamieszczone przez perfectblossom
    Polecam wytlumienie takze tapicerki na drzwiach.
    ale rozumiem nie od strony kabiny :P, maty Dynamat są bardzo drogie w stosunku do APP je sobie odpuszczę
    Ale i jakość jest kilkanaście razy lepsza w stosunku do APP. Lepiej tłumią, łatwiej się je układa a przy tym są lżejsze.
    GMS 05 to ponoć jakościowo jak dynamat extreme, a cenowo tańsze(7zł róznicy za matę o powierzchni 25x50cm, po przeliczeniu, bo takich mat GMS i Dynamat nie ma).
    Dobrą alternatową jest STP Vibroplast M1 i warto dopłacić do nich.

Skomentuj

Wszystko będzie zależało od tego jak auto "przetrwa zimę" jak kornik poczyni spustoszenie to nie będę ładował żadnych mat, nie wiem teraz jak wygląda sprawa korozji inwestowanie w maty przy odsprzedaży mi się nie zwróci bo wątpię żeby ktoś tym sugerował się przy zakupie.

Zamieszczone przez cursor
      Ale i jakość jest kilkanaście razy lepsza w stosunku do APP. Lepiej tłumią, łatwiej się je układa a przy tym są lżejsze.
      Tylko pewnie za cenę tłumienia pary drzwi miałbym wytłumiony cały samochód APP i chyba korzyść byłaby większa (nie wiem nigdy nie siedziałem w aucie przed i po wytłumieniu o różnicach między matami nie wspominając, najlepiej byłoby zbadać to sonometrem) Ale myślę, że skoro znasz oba warianty to świadomie polecasz mi ten lepszy, 1,9TD to jest dramat i mam obawy czy na to jest się w stanie coś poradzić i czy takie zabiegi nie będą "przerostem formy nad treścią"

Skomentuj

przy zalozeniu, ze bedziesz tlumic tylko drzwi to mozesz sie zastanowic nad STP, mam u siebie, lacznie z dynamat zreszta i jest ok, ale co tu duzo gadac, w nastepne auto to mozesz smialo ladowac dynamat. tutaj jedynie polepszysz jakosc grania, silnika nie zagluszysz.

[ Dodano: 2009-11-25, 22:25 ]
        mam proste durne porownanie dla kazdego, kto wsiada do mnie, mianowicie lewe drzwi maja boczek wyklejony 1 warstwa dynamat extreme, prawe maja miekka APP. Wsiadasz, pukasz palcem, wiesz o co kaman...

Skomentuj

Zamieszczone przez GTK
          Wszystko będzie zależało od tego jak auto "przetrwa zimę" jak kornik poczyni spustoszenie to nie będę ładował żadnych mat, nie wiem teraz jak wygląda sprawa korozji inwestowanie w maty przy odsprzedaży mi się nie zwróci bo wątpię żeby ktoś tym sugerował się przy zakupie.
          wychodząc z takiego założenia to w ogóle nic w samochodzie robić nie warto, łącznie z laniem paliwa.
          Pytanie tylko czy chcesz samochodem jeździć czy go sprzedać.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            Pytanie tylko czy chcesz samochodem jeździć czy go sprzedać.
            właśnie o to się rozchodzi, że najchętniej bym go sprzedał bo korozja postępuje coraz bardziej a z drugiej strony wiem, że silnik pociągnie jeszcze drugie tyle na wakacje zrobiłem rozrząd i chciałbym nim jeszcze pojeździć choć przyznam, ten samochód to wół roboczy, jak bym się bawił w nim z matami to wersje gorszą "budżetową APP" mimo, że Dynamat to parę klas wyżej ale na ten moment nie podołam finansowo, jak się dorobię lepszej furki to wtedy pójdzie Dynamat albo STP..

Skomentuj

Czaruję...
            X