Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Carpower 2/250, Impact HQ 120.2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Carpower 2/250, Impact HQ 120.2

Witam
    W tym tygodniu zostala obnizona jego cena. Bylem w car-audio na Chłodnej po odbior mojego wzmacniacza z naprawy i wlasciciel powiedzial mi ze w tym tygodniu kosztuje on 429zl, dodal ze mi sprzeda za 400zl. Czy jest to rozsadna cena? Nadaje sie ten wzmacniacz do reggae i czasami hip-hopu? Dodam ze mam suba powerbass s-10 i do tej pory na wzmacniaczu impact wystarczal mi. Niestety wzmacniacz odmowil posluszenstwa. Chodzi o to ze przy cichym sluchaniu glosnik tak jakby pierdzial na pierwszy rzut oka to wyglada tak jakby glosnik sie przycieral ale glosnik jest ok bo podlaczalem inne suby i jest to samo. Gdy podepnie sie go pod przedni zestaw to slychac jakby jakies szumy czego kiedys nie bylo. Nie jest to wina kabli czy sygnalowek bo na jednym kablu 35mm^2 dzialaja dwa wzmacniacze i ten drugi wszystko ok. Moze ktos mi pomoze w naprawie starego wzmacniacz lub poleci jakis wzmacniacz moze byc uzywany tylko sprawny :)) Koleszka na Chlodnej mowil ze dalo by rade go naprawic ale krzyknal 150zl i nie dal gwarancji czy go zrobi. Czekam na odpowiedzi co i jak bo jesli to okazja kupic tego carpowera to go łykne. Dodaje zdjecia Impacta
    Ktos z forum chetny do naprawy tego cuda?
    pozdro

1
    2
    3
    4

A może spytaj sprzedawcy czy dałoby radę podłączyć tego carpowara u ciebie i sam zdecydujesz czy warto go brać czy nie.

Skomentuj

siema
      Pewnie zgodzilby sie ale myslalem ze ktos cos odpisze na jego temat lub moze ktos zainteresuje sie naprawa. Koleszka mowil ze czesci na naprawe to max 15zl lecz nie wiem od czego mozna by bylo zaczac. Oczywiscie ja nic nie chce za darmo gdyby ktos zainteresowal sie naprawa. Z podlaczeniem w tym tygodniu moze byc ciezko (praca) dlatego pytam czy ten sprzet jest wart 400zl.
      pozdro

Skomentuj

Czaruję...
      X