Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak podłączyć zasilanie wzmacniacza w nowym Peugeot Partner

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak podłączyć zasilanie wzmacniacza w nowym Peugeot Partner

Witam,przymiezałem sie do podłączenia wzmacniacza w tym aucie,i po zdjęciu osłonki z akumulatora zauważyłem pare bardzo małych bezpieczników i kabel plusowy idący od klemy do małej płytki i od płytki drugi kabel idący do bezpieczników,czyli na płytka jest takim łącznikiem.Troszke bałem sie podłaczyc pod tą płytke kablem plusowym od wzmacniacza majac obawy uszkodzenia,podobno takie rozwiazanie jest we wszystkich nowszych autach koncernu PSA.Czy ktoś wie jak podłaczyć się w tym acie z zasilaniem aby nie narobic sobie problemów/uszkodzen elektryki ???

Pod akumulator,za płytką bym nie próbował.

Skomentuj

zasilanie do audio musisz puscic z aku przed ta płytka czyli bezposrednio i nic sie nie stanie z instalacja

Skomentuj

Zamieszczone przez Karol1991
        Pod akumulator,za płytką bym nie próbował.
        Nie da rady,klema jest zaciskowa i kabel jest z nią zlutowany.potem idzie do tej płytki gdzie jest przykręcony,obok jest przykręcony drugi kabel który idzie do tych bezpieczników i dalej w instalacje,jedyne miejsce to przykręcić pod mocowanie kabla od klemy na płytce.

Skomentuj

czyli mozesz przykrecic przewód przed płytka tam gdzie jest ta sruba skoro klema jest zaciskowa :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez emil007
            czyli mozesz przykrecic przewód przed płytka tam gdzie jest ta sruba skoro klema jest zaciskowa :wink:
            Klema jest zaciskowa ale nie na śrube

Skomentuj

Mniejsza o to jaka ona jest :mrgreen: Najważniejsze żebyś podłączył to przed płytką tak jak da rade i oby dobrze mocno i bezpiecznie.

Skomentuj

Czaruję...
              X