Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co zamiast Alpine 9880 ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co zamiast Alpine 9880 ???

Sprzedaje obecnie swoje radyjko Alpine 9880R bo tony wysokie mnie zamęczą i zastanawiam sie co kupic w podobnej kwocie,narazie w oko wpadły mi dwa radyjka używany Pioneer DEH-77MP lub nowy Kenwood KDC-W7644UY-czy jest jeszcze cos wartego zainteresowania z normalnym wygladem a nie dyskoteką kolorów na wyswietlaczu ??

Witaj!

A nie lepiej coś z Clariona ? Ostatnio kumpel sprzedawał DRX9575R (deck) i kupujący przyjechał osobiście odebrać radio. Zmieniał właśnie z podobnej do twojej Alpiny i po podłączeniu owego Clariona na zestawie Cantona Pullmana był w szoku :shock: Powiedział, że już nigdy nie kupi nowych modeli Alpiny :lol: I podpisuję się pod tym rękoma i nogami - Szukaj Clariona ze starszych serii i najlepiej w decku (oczywiście jeśli masz takie możliwości, czyli komplet wzmacniaczy na pokładzie) ;-)

Sprzedając swoją Alpinę powiedzmy za 500-700zł , masz naprawdę niezły budżet za którą możesz kupić niezłą jednostkę sterującą ze stajni Clariona.

Pozdrawiam,
    Krzysiek191022 ;-)

Skomentuj

zestaw zasilany jest wzmacniaczem a wiec bez problemu,wiem ze clarion bardzo ładnie gra ale jakos nie moge przekonać sie do wyglądu,może jak bym posłuchał ??

Skomentuj

Witam!

Czy Clariony są według Ciebie brzydkie ? Ja się zgodzę , nowe modele to kompletne dno pod względem wizualnym, tak samo biorąc pod uwagę jakość dźwięku. Ale coś ze starszych serii na pewno przypadło by Ci do gustu.

Chcesz to odezwij się na GG (podane mam w profilu).

Pozdrawiam,
        Krzysiek191022 ;-)

Skomentuj

dzisiaj podłaczyłem na próbe clariona ze starszej lini o ile dobrze pamiętam 548,i jestem bardzo miło zaskoczony,tony wysokie znacznie spokojniejsze i milsze dla ucha,ogólnie całosć brzmienia bardzo przyjemna-jeszcze troszke zostało tej ostrosci wysokich ale to juz może wina wzmacniacza Alpine MRV-300-napewno tez zmienie kable sygnałowe tak dla świętego spokoju.

Skomentuj

Witam!

No widzisz, cieszę się, że Clarion Cię nie zawiódł ;-) Szczerze powiedziawszy myślałem o czym takim jak DRX9175R i tym podobnych, ale jeśli jesteś zadowolony z 548 to dobrze ;-)

Pozdrawiam,
            Krzysiek191022 :wink:

Skomentuj

to radio jest tylko na próbe,i tak coś bede wybierał.

Skomentuj

Witam!

to radio jest tylko na próbe,i tak coś bede wybierał.
                Ok, rozumiem.
                Jak będziesz potrzebowal pomocy to się odezwij na PW czy GG - chętnie Ci coś doradzę ;-)

Pozdrawiam,
                Krzysiek191022 ;-)

Skomentuj

Czaruję...
                X