Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opel Corsa B 3D - Audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Opel Corsa B 3D - Audio

Witam. Kilka dni temu kupiłem sobie Corse B 3 drzwiową. Podłączyłem sobie radio i słychać że w lewych drzwiach głośniki charczą. Chciałbym wymienić głośniki w drzwiach. 2 pseudo basowe i te syki. Chciałbym aby to grało pod radiem. Ogólnie to efekt w Oplu Vectra B mi się podoba. Chciałbym też takie coś uzyskać. Co z allegro by było godne? Pozdrawiam

[ Dodano: 2010-01-23, 11:39 ]
    A i w sumie to też bym chciał radę jaki subwoofer i wzmacniacz kupić. Może być używane wsio. Powiem że kumpel ma w golfie wzmak soubdwave 800 i suba Blaupunkt GTt 1200 Mk II i wystarczało. Myślałem nad Soling cp123 i Peiying model PY-B2H76R ale to chyba za dużo jak na corse.

Jakim radiem dysponujesz?

Skomentuj

DJ Pablo, i ile masz kasy ?
      Jaki wymiar tych głośników w drzwiach ?

Skomentuj

Witam!

Trzy pytania :

- Jakim budżetem dysponujesz?
        - Jakie masz radio ?
        - Podaj wymiary głośników w drzwiach

Rozumiem, że chcesz kupić przody + wzmacniacz do suba + Subwoofer ?

PS: Ups, widzę, że mnie ubiegliście ;-)

Pozdrawiam,
        Krzysiek191022.

Skomentuj

Radio mam jakieś sony ale modelu nie pamiętam, ma na wyjściu 4x40w. Tak przody, subwoofer i wzmacniacz do nie go. Kasy hmm na przody z jakieś 100-150zł, a wzmacniacz i sub to nie wiem ile będę miał. Myślałem na wzmacniaczem Peiying model PY-B2H76R i może Soling CP 123 ale chyba taka moc to za dużo do takiej corsy albo się mylę. Pozdrawiam

Skomentuj

Jak sony to można mieć nadzieję że to bedzie cos z tranzystorami
            Troche mało kasy bo jeżeli mialoby to grać pod samym radiem to polecałbym dobry zestaw Helix dark blue 62.1 jednak to wydatek około 250zł, najważniejsze żeby głośniki były odseparowane! Na temat reszty się nie wypowiem
            Może inni polecą coś lepszego/tańszego...

Skomentuj

Jeżeli jest coś tańszego i lepsze (bo domyślam się że chodzi o wzmacniacz i subwoofer) to słucham. :)

[ Dodano: 2010-01-26, 11:45 ]
              Chyba że proponujecie olać subwoofer i lepiej wygłuszyć drzwi i dać wzmacniacz z głośniejszymi głośnikami w drzwiach?

Skomentuj

Głosniki przednie CLARION SRQ 1720s jakies 160 zł lub GMS 1602 140zł,pod samym radiem lepiej zagrają Clariony,napisz ile kasy na skrzynke i wzmacniacz ??

Skomentuj

Czaruję...
                X