Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik do suba pod 2h30r/b2h76r ogólnie pomoc w doborze

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik do suba pod 2h30r/b2h76r ogólnie pomoc w doborze

Witam planuje zrobić dość budżetowy system do almerki n16 i chciałbym się was poradzić

Mam już - wzmacniacz na przód rodek 2100a i chyba ten zostanie do niego chciałbym jakiś zestaw odseparowany wiem że kiedyś królowały helixy, wcześniej miałem sinuslive tweetery neo 25s i były znośne tzn troche mnie męczyły z czasem . chciałbym troche bardziej neutralne ale równie głośne powiedzmy na zestaw odseparowany z midwooferami 16,5 za ok 250zł

planuje dokupić wzmaka do suba coś z alienów 2h30r/b2h76r i mam problem z doborem głośnika wyleciałem troche z obiegu wiem ze kiedyś dobre były boschmany alx i lanzar max do masażów. Z racji ze wzmak miałby ok 400w RMS /4 0hm to chyba coś z 12' tylko nie chce żeby było strasznie drogo powiedzmy też te 250zł

więc w skrócie proszę o poradę co do zestawu odeparowanego pod tego rodka i jakiegoś 12' masażysty chyba że w podobnym budżecie radzicie zmiane wzmaka do suba na coś sensowniejszego? ogólny budżet wzmak+głośnik+zestaw na przód max 800-900zł no chyba że nie warto na czymś oszczędzać to więcej

posiadam aliena PY-A4E76R i mam podłaczonego narazie jednego BOSCHMANN
    VTK-S 12 i moge polecic smiało nie potrafie sobie wyobrazic co bedzie sie robiło jak zamątuje pozostałe 3 takie :mrgreen: bo taki mam zamiar tylko narazie pogoda nie sprzyja majsterkowaniu :smile:

Skomentuj

Czaruję...
    X