Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

podłączenie wzmaciacza pod fabryczne radio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

podłączenie wzmaciacza pod fabryczne radio

witam
    posiadam alfe 166 i tam jest duze fabryczne radio wbudowane i mam pytanie czy jak kupie wzmacniacz 4-kanałowy czy polepszy sie jakość dzwięku jak bedzie szedl sygan przez piecyk?bo fabryczne radio nie gra za dobrze a nie chce jakis wielkich przeróbek robic:)
    pozdrawiam

jak wymienisz jeszcze głośniki to tak
    ale sam wzmacniacz to bez sensu
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W alfach te radia są ogólnie marnej jakości, od wielu użytkowników alfek słyszałem że po wymianie radia glosniki zaczynały grać zupełnie inaczej, mimo że to skromne papierzaki. Kiedyś chciałem rozgryźć co włosi wkładali w te drzwi ale nie udało się rozszyfrować symboli. Może mają jakąś swoją manufakturę :roll:
      Ale w 166 masz zapewne ICS więc wymiana radia nie wchodzi w grę.
      Sprobuj sam wzmacniacz, na początek, ewentualnie później zainwestuj w głośniki.
      Pozdrawiam alfistę :)

Skomentuj

głosniki mam z starego auta tylko mi wlasnei chodzilo czy cos sie poprawi jakosci czy warto iwestowac w zmacniacz.Tak mam ics mylalem tez na zabudowa innego radia np w schowku ale nie wyszlo mi wiec zostawilem i zostalem przy fabrycznym.do wersji z DSP wkładali hramn/kardon głosniki a bez procesora nie wiem ale napewno slabe bo mizernie jest na maxa:)

Skomentuj

Czaruję...
        X