witam niedawno zakupiłem radio alpine 9812rr do golfa 2 (stary samochód bez wyposazenia i wygladu to co by nie zadziwic ludzi audio:) posiadam w nim glosniki w tylnej polce jbl cs 3196 5letnie niestety pierdza nawet przy mniejszych glosnosciach. chciałbym zamontować napewno dwa głosniki na ich miejsce które dadzą dobry dzwiek przy muzyce hip hop i elektro. mam pytanie jakie glosniki powinienem zamontowac i ewentualnie czy powinienem zaopatrzyc sie we wzmacniacz i subwoofer? jakie jakiej marki chce wydac na glosniki ok 300 pln. nie zalezy mi na jakims konkretnym basie tylko na glosnej a zarazem wyraznej i dobrej jakosciowo muzyce. nad sensem montarzu suba mocno bym sie zastanowil przed wymiana auta na bardziej wytrzymale do tego celu. w skrocie:
jakie glosniki na przod i gdzie montowane? (drzwi, miejsce seryjniakow w polce)
jakie glosniki na tyl
czy potrzebny wzmak?
z gory dziekuje
[ Dodano: 2010-03-05, 00:08 ]
a no i (tu mozecie sie smiac) mam problem z wygluszeniem drzwi i klapy. jak to zrobic jakimi materialami? ps nigdy nie interesowalem sie car audio dopiero zaczalem zaopatrywac sie w sprzet ktory dla slabszych bedzie rodzajem obelgi;]
jakie glosniki na przod i gdzie montowane? (drzwi, miejsce seryjniakow w polce)
jakie glosniki na tyl
czy potrzebny wzmak?
z gory dziekuje
[ Dodano: 2010-03-05, 00:08 ]
a no i (tu mozecie sie smiac) mam problem z wygluszeniem drzwi i klapy. jak to zrobic jakimi materialami? ps nigdy nie interesowalem sie car audio dopiero zaczalem zaopatrywac sie w sprzet ktory dla slabszych bedzie rodzajem obelgi;]
Skomentuj