Witam was koledzy mam zamiar wymienic zestaw Helixa Dark Blue 62.1 tylko nie bardzo wiem na jaki ostatnio "Paweł S" dał mi do myslenia nad zestawem DLS R6A jest to ciekawa opcja godna uwagi lecz wole dopytac nim wymienie zastanawiałem sie jeszcze nad zestawem RAINBOW SAX 265.20 ale moga byc inne opcje muzyka jaka słucham to HH i zdazaja sie szybsze kawałki!kasa jaka moge wydac to 1tys zl! :wink: max!drzwi oczywiscie wygłuszone Dynamat Xtreme Door Kit!a piec jaki posiadam pod przód to Alpine V12 MRV-F357 suba zasila inny wzmak!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wymiana zestawu HELIX Dark Blue 62.1
Collapse
X
-
moja propozycja to:
mds06 cena 400zł
PHD FB 1.1TW cene 429zł
więc zostaje jeszcze kilka groszy na zwrotkę
naprawdę bardzo fajny zestaw. Mds06 zaskakuje podobnie jak 06. Fajny, przyjemny dźwięk. Phd właśnie testuję i powiem, że warte swojej ceny. Są dość spokojne, nie wybijają się ponad pasmo. Za tą cenę polecam. Fs 1000Hz więc można dość nisko ciąć.
Zamieszczone przez emil007zastanawiałem sie jeszcze nad zestawem RAINBOW SAX 265.20Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cursorMając tyle do wydania, proponowałbym obadać czy jakiegoś spotu nie ma organizowanego w twojej okolicy. Każdy z tych zestawów jest dobry, ale każdy brzmi inaczej i najlepiej byłoby samemu posłuchać, żeby stwierdzić co Ci pasuje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez TannerW budżecie mieści się też Focal Access A1
wolalbym dolozyc do moreli
Zamieszczone przez lklukaszmds06 cena 400zł
co innego MDS08
Zamieszczone przez emil007ostatnio "Paweł S" dał mi do myslenia nad zestawem DLS R6A jest to ciekawa opcja godna uwagi
wczesniej pisal mi o tym cursor i troche mu niedowierzalem... ale sam sie przekonalem co to potrfi i ile wymaga.
no i ja jednak proferuje cos co tez ladna srednica zagra
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.lklukasz napisał/a
mds06 cena 400zł
miales to na odlsuchach? bo ja po przygodzie z MDS05 juz nie mysle o nich :???:
co innego MDS08
tylko możne być problem z montażem w niektórych samochodach bo jest wielkości standardowej 18
a ty pisałeś o mds05 ale był nie wygrzany. Dobrze pamiętam?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez emil007wiesz moze czym miał je zasilone?
PS: jak się dowiem to edytuję ten post
Patryk szkoda że do Ciebie tak daleko, bo chętnie bym skonfrontował je z HV ...chyba że będziesz w okolicy ? :razz:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LadyM1 dysponuje mocą 2x75 W
Cytat z soundoff.pl (p.Józku jeśli nie mogę to proszę o taką informację i skasuję!) :
"Przebieg wykresu zniekształceń THD w funkcji mocy wyjściowej wzmacniacza wygląda dość interesująco. W zakresie mocy od 0,15 do 0,25 W zniekształcenia nie przekraczają 0,06 %, po nich następuje wzrost do około 0,27 dla mocy 1,23 W, a następnie kolejne obniżenie do wartości 0,05% w przedziale 23-55 W. Powyżej 65 W zniekształcenia zaczynają gwałtownie wzrastać i 1% uzyskujemy dla mocy wyjściowej 77W."
Skomentuj
-
Zamieszczone przez emil007Zamieszczone przez nonamePostu nie mogę już zmienić ...ach te przyzwyczajenia moderatorskieale już wiem że napędzał je Sony M1 ...skromne 60w rms na kanał
Skomentuj
Skomentuj