Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik niskotonowy z wieży philips fw c505

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik niskotonowy z wieży philips fw c505

Witam serdecznie. Otóż poszukuję głośnika niskotonowego do wieży philips fw c505. Potrzeba mi taki głośnik aby zrobić na 2 sztukach subwoofer gdyż podpinam kolumnę na nim do radia sonego 4x45w (niby...) i wkładam kolumnę do bagażnika i basu mam pod dostatkiem. Tylko nie wiem skąd mogę taki dorwać. A z domu od wieży nie zabiorę przecież.. A nie chce kupować nic mocniejszego gdyż dodatkowy wzmacniacz nie wchodzi w grę.

gacekx1, poszukaj tonsila SUB-SAT 1.1
    tam jest subik na 2xGDN 13/50/1 i do samochodu pod radio nadaje sie - robilismy tak w 3 samochodach :P

Skomentuj

Troche się jednak obawiam tego 13 cm w tym tonsilu. A do tego ten philips jest w bass reflex. myślałem raczej nad czymś takim niskotonowy sony lub coś innego w tym rodzaju. Czytałem gdzieś na forum że ma on w realu też gdzies 60 wat i nadaje sie do 15 litrów i br średnicy 5cm długość 10cm.

Skomentuj

jaki sony?
        a tonsil juz sprawdzony

Skomentuj

Któryś z tych link

Bo ten philips to pewnie podbnie taka chińszczyzna,ale mi się podoba. Mam też alphardy ew 65. Wkładalem je do różnych obudów, zamknięte, otwarte i jednak grają dużo gorzej od tego philipsa.

Skomentuj

gacekx1, a moze wypytasz kolegow o stare tonsile GDN 20/30-20/40?
            jest ich pelno i czesto sie psuja (zawieszenia)
            tak wiec mozesz odkupic je za piwo, dokupic membrany za max 10zl i masz juz przynajmniej 8" ktore zadowoli sie tymi 25w z radia

Skomentuj

Czaruję...
            X