Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alicante CD31 czy Melbourne SD27

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Alicante CD31 czy Melbourne SD27

Witam, posiadam oba radia i nie wiem które sobie zostawić w samochodzie. Które z tych dwóch jest lepsze pod względem jakości odtwarzanego dźwięku ?
    Auto to Golf IV +nagłośnienie stock (za miesiąc podłącze wzmacniacz pod którym będą grały nowe przednie głośniki, SD27 wiem że ma 4 wyjścia liniowe a te nowe nie mam pojęcia).

A to audio robisz dla siebie, czy dla ludzi z for?
    Skoro masz oba radia to sam zdecyduj, które lepiej brzmi i przy którym chcesz pozostać.

Skomentuj

Dla mnie, ale jako że ma golfowe głośniki jak na razie co jakością nie są Hi-End więc ciężko mi ocenić.
      Wdg mnie SD27 trochę szumi jak gra "cisza" w CD31 nie zauważyłem tego. Do tego nie mam płyt więc oceniam jak na razie na podstawie radia tylko a to nie jest miarodajne jak dla mnie (było brać laptopa z napędem optycznym ). Dlatego zapytałem się znawców z forum.

PS. Wiem że oba radia to nie jakaś wysoka klasa :)

Skomentuj

miałem sd27. zanim jeszcze jakiekolwiek pojęcie o radiach i dzwieku. to radio to jakas porazka pod tym wzgledem.

[ Dodano: 2010-05-04, 22:48 ]
        aaa pozatym sprawdzalo sie swietnie nawet kiedy w samochodzie "wybuchl" browar nawalala elektryka i mrozilo do 30 stopni ponizej zera

Skomentuj

Czaruję...
        X