Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co nowego po helixach 52.1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co nowego po helixach 52.1

Witam, chcialem zmienic swoje obecne audio, ktorym sa helixy 52.1 napedzane blaupunktem gta4 special, do tego sub na mivocu xaw210. Radio alpine 9812rr.

na przod chcialbym jakies 16, do 400pln maxymalnie, chociaz moze byc jakas "budżetówka" typu helixy 62.1 Nie ma to robic zadnego WOW, wole mila gore i srednice niz potezny bas.
    Muzyka jaka slucham to szeroko pojeta muzyka elektroniczna. Jestem djem i czesto przesluchuje nowe kawalki jezdzac samochodem.

suba (na forum kiedys wszyscy robili z BR, jednak ostanio wsadzilem go do obudowy zamknietej, wg mnie gra lepiej, to tak jak by ktos chcial robic cos na tym glosniku:) i radio zostawiam, teraz tylko pytanie o wzmaka, czy szukac czegos nowego, czy dac 2 wzmacniacze? Bo szczerze mowiac, do napedzania przodow ten wzmacniacz nie jest jakis super.

Pogoń ten wzmacniacz i zmień go chociażby na philipsa.

A co do zestawu, to w tej kasie czasem da się trafić używane Hertz HSK. Z nowych to Audio System MX165 jest ponoć przyzwoitym zestawem

Skomentuj

hehe mam takie samo radyjko i tez zastanawiam się nad głośnikami mam jeszcze trochę czasu (do konca maja) az dostane dwa dni wolnego w cieply dzien i wyglusze drzwi. i tez nie wiem wkoncu co kupic na forach sa opinie ze helix db 62.1 to glosniki do zestawu bez wzmaka, powerbass s6c do subwoofera a dimension el comp 6 najlepiej grajace glosniki w przedz cenowym do 400 zl

Skomentuj

Zamieszczone przez edekkk
        dimension el comp 6 najlepiej grajace glosniki w przedz cenowym do 400 zl
        możesz podac jakieś linki do dyskusji, testów itp ?

Skomentuj

http://www.astra-g.pl/viewtopic.php?...98b31e17ff1106

Skomentuj

Czaruję...
          X