Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt GTc 652 czy Helix DB 62.1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Blaupunkt GTc 652 czy Helix DB 62.1

Witam wszystkich!
    Obecnie posiadam zestaw Blaupunkt GTc 652. Oczywiście instalacja drzwi wykonana poprawnie i powiem że nawet to ładnie brzmi.
    Wiele czytałem pozytywnych opinii na temat Helix DB 62.1, więc przymierzam się do wymiany mojego zestawu. NIegdy nie miałem okazji posłuchać Helix-ów i tak naprawde nie wiem czy w moim przypadku będzie znacznie słyszalna różnica pomiędzy tym co mam obecnie a Helixami.
    Może ktoś miał do czynienia z tymi zestawami i może mi podpowiedzieć czy warto wymienić Blaupunkt-a na Helix-y, byłbym wdzięczny za radę. :wink:
    Pozdrawiam

Moim zdaniem nie ma sensu. Jedno i drugie to budżetówka.
    Jak już zmieniać to na jakiś używany zestaw w podobnej kasie, który jakościowo wypadnie lepiej.

Skomentuj

Co proponujesz? :wink:

Skomentuj

No właśnie zmiany zamienił stryjek siekierkę na kijek niczego nie wnoszą.
        Niestety czasami trza podnieść do góry budżet i poszukać czegoś ciekawszego oczywiście pod warunkiem, że nie szuka się typowego napierdzielania !!!

Pomyśl ile możesz wydać może wtedy ktoś coś pomoże.

Co do używki to niestety w samochodówce trzeba uważać to są głośniki które pracują w różnych warunkach (temperatura, woda, wilgoć), więc niejednokrotnie można się naciąć na kolejne wydatki.

Skomentuj

Ostatnio na strefie car-audio, carmania oferował zestaw Hertz ESK za 199zł(nowy).
          Aktualnie forum nie działa, ale zawsze możesz bezpośrednio do carmanii uderzyć(poszukaj przez google).
          Normalnie zestaw kosztuje ok. 400zł, więc jakby była taka możliwość to warto z niej skorzystać.

Skomentuj

Patrzyłem za tymi głosniczkami Hertz ESK , ale juz carmania nie ma w swej ofercie. Szkoda bo to naprawde była dobra cena. Myslę że przy najbliższej okazji dokonam takiej zmiany. Dzięki za info. Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez kala40
              Patrzyłem za tymi głosniczkami Hertz ESK , ale juz carmania nie ma w swej ofercie. Szkoda bo to naprawde była dobra cena. Myslę że przy najbliższej okazji dokonam takiej zmiany. Dzięki za info. Pozdrawiam
              Pisałeś do nich lub dzwoniłeś czy tylko zajrzałeś na stronę?

Skomentuj

niestety tylko zajrzałem

[ Dodano: 2010-06-17, 10:10 ]
                niestety nie udało mi się znaleźć tej oferty. może podesłałbys mi linka. Pozdrawiam

Skomentuj

http://www.carmania.pl/site/index.ph...5321b3a9ddd850

Zadzwoń , poproś Kubę i spytaj o ESK za niecałe 200zł :razz:

Skomentuj

Dzięki :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                    X