Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

trochu lepsze czyli CA wCC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

trochu lepsze czyli CA wCC

Witam.Jestem posiadaczem Cinquecento. Mianowicie chce wymienic sobie w nim radio głośniki, dac subwoofer i wzmaka. Wiem że było juz sporo postów na ten temat ale to jest dla mnie ważne czy to sie w ogóle nada na skromne CA. A oto moje propozycje co do skromnego i taniego CA(ok800zł)
    Radio - JVC g342 210zł nowe
    Panele przód 75zł numer aukcji na alledrogo 1073690497
    Głośniki przód magnat 162 (2drożne)90 zł nowe (nie potrzebuje odseparowanego poniewaz te panele beda zamontowane dość wysoko :)
    Wzmacniacz Mac audio MPX 2000 - 170zł nowy 1x150watt w mostku rms
    Kable 10mm 60zł
    Tuba jbl cs 1204t-od kolegi bdb stan 150zł wiem ze bedzie zaraz ze tuba to badziewie itp ale mi jak najbardziej odpowiada
    Cena za wszystko to 755zł + ok 45zł przesyłki to mamy 800zł

Czy to sie opłaca czy ew jakis inny wzmacniac do 170zł raczej nowy bo jestem uczulony na uzywane wzmacniacze bo juz raz wtopiłem i głośniki do przodu do 120zł a może jakieś dac do tyłu i nie kombinowac z panelami ??

Bardzo was prosze o porady nie zalezy mi na super CA za niewiadomo ile to ma byc umilenie jazdy autem

Zamieszczone przez tomeek2207
    Panele przód 75zł numer aukcji na alledrogo 1073690497
    Zamieszczone przez tomeek2207
    (nie potrzebuje odseparowanego poniewaz te panele beda zamontowane dość wysoko :)
    jak wysoko? Przecież to są panele do zamontowania w miejscu tej plastikowej półki. Musisz ją ładnie przyciąć i wkomponować te panele (na dole przy nogach). Dużo pracy a efekt będzie słaby. Panel ala skórzany a półka plastikowa. Po przykręceniu tych paneli będziesz musiał wyciąć otwór w drzwiach średnicy ok 16cm żeby głośnik miał czym oddychać. Musisz też wygłuszyć drzwi min za głośnikiem a dostęp jest tragiczny i uszczelnić połączenie panelu z drzwiami. Zresztą wg mnie nie będą one pasować bo drzwi są na dole wklęsłe o ten panel jest płaski.
    Jak chcesz to ja mam oryginalne panele drzwiowe do cc. Moje są całe z tą kieszenią. Obszyte szarym kocem. Używane pól roku bo zmieniłem samochód. Odkręcasz oryginalną kieszeń i przykręcasz panele. Oddam ci w podobnej cenie. Jak coś to pisz na PW lub gg.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Oleje jednak te panele.A jak bym te magnaty dał w półkę a 10cm mam z przodu w oryginalnych miejscach mogło by to tak być??

[ Dodano: 2010-06-16, 22:11 ]
      Na początku myślałem ze je dam na samą górę tej wnęki w drzwiach ale szkoda kasy i dłubania

Skomentuj

Jak ci szkoda kasy to

nie rób nic.

Jak może być dobrze skoro

z przodu będzie 10cm a z tyłu tuuuba.

Skomentuj

Myslałem żeby te 16cm do tylu w półke a te 10cm z przodu i tuba. Kumpel ma tak samo zrobione tylko ze z tyłu ma 13cm a z przodu 10cm i suba i gra całkiem przyjemnie

A to radio JVC g342 to dobre bedzie?? Słyszałem że to dobre radio.

Skomentuj

Tanie radia kupuje się ....wzrokiem . Kup fajniejsze i takie które "zleje" się z oświetleniem kokpitu.

PS: jeśli Ci się podoba system kumpla to skopiuj go i po bólu ...

Skomentuj

Czaruję...
            X