Witam zamierzam wstawic cos na tyl do mojego focusa 2 (3 dzwiowy). Najlepiej skrzynia aktywna, cos do 300zl. Jakies propozycje?? nie mam zbyt duzych wymagan ale tez nie chce miec jakiegos szajsu..da rade znalezc cos w tej cenie co by "zagrało dobrze"???
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
sub aktywny do focusa
Collapse
X
-
W tej cenie da się też złożyć coś samemu. No chyba, że konstrukcja DIY odpada. W cenie około 300,- można mieć subwoofer na przykład na na STXie 30-500-4-AP do tego jakiś używany wzmacniacz i powinno spełnić Twoje oczekiwania 100 razy lepiej niż jakiś aktywny pseudo subwoofer z allegro. Sam właśnie wrzuciłem do swojego autka subik na STXie 30-500-4-AP i jestem z niego bardzo zadowolony, mimo iż nie pompuję w niego niewiadomo ile watów (tylko 150W RMS).
Skomentuj
-
Niespecjalnie się znam na tych gatunkach muzyki, ale wydaje mi się, że do hip hopu raczej jakiś wolniejszy, niżej schodzący głośnik by się nadał, za to do trance'u jakiś szybszy. Może STX 30-500-4-AP byłby dobrym kompromisem. W 65 litrach schodzi całkiem nisko, tylko ten rozmiar skrzyni :???:
Skomentuj
-
Do hip hopu to raczej jesli chodzi o STX to taki GDN-30-500-2x4-AA to zagra lepiej.Polecił bym Ci Infinity REF 1260W tylko do wzmacniacza musiał byś troszke dołozyc bo nie zostanie ze duzo gotówki ale naprawde warto!Ten Signat ONYX 12 to jest kompromis zejdzie niski i jest szybki tylko jakoscia nie powali :neutral:
Skomentuj
Skomentuj