Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio/CD do 300zł

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio/CD do 300zł

Witam

Mam prośbę:
    Ostatnio kumplowi radio w samochodzie wyzionęło ostatniego ducha więc przyszedł do mnie z pyt. jakie niedrogie radio kupić tak do 300zł. Z racji że dawno już nie byłem w świecie CA nie wiem co tam teraz "w trawie piszczy" Więc odpowiedziałem mu tylko tyle że zapytam kolegów na forum. Zapytałem go jeszcze czy może być używane - pokręcił troszkę nosem ale powiedział ze jak zaraz laser nie padnie albo się za rok nie rozleci to też mogło by być jeśli jakieś godne uwagi.

Dobra, koniec tej nudnej historyjki to wiec koledzy pytam; co by tam w tym budżecie względnego kupił ?

Do 300zł to myśle że coś Kenwood`a np. KDC-4047UA mój wujek go ma i świetnie się spisuję no i ma 24-bitowy przetwornik CA.

Skomentuj

Rradio zostało kupione, teraz przychodzi pomału czas na nagłośnienie tego samochodu. Na początek zestawy na przód. Rozchodzi się o jakieś względne, budżetowe nagłośnienie AUDI 100 /C4 /93r. W sumie ten temat już do zamknięcia, założę raczej nowy bardziej adekwatny - z budowy tego... ale w tym mam jeszcze jedno takie pyt.: Miał ktoś okazje nagłaśniać ten samochód ? - nie mogę się domierzyć (by zamówić odpowiednie) jakie tam głośniki siedzą z przodu w drzwiach 10cm czy 11cm ?

---------- Post dodany o 09:42 ---------- Poprzedni post o 09:28 ----------

Albo dobra - można usunąć już ten temat, założę nowy bo tych pytań w sumie jest więcej... a poco robić zamieszanie bo temat nieodpowiedni ...

Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Temat można usunąć

Skomentuj

coś z jeszcze tańszych radyjek byście polecili ?

Skomentuj

Chcesz zrobic nagłosnienie pozostawiając auto w oryginalnym stanie czy wchodza w gre równiez modyfikacje boczków. Jezeli istnieje 2 opcja to 16 cm odseparowane

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
            Albo dobra - można usunąć już ten temat, założę nowy bo tych pytań w sumie jest więcej... a poco robić zamieszanie bo temat nieodpowiedni ...
            zamykam...
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
            X