Mam w samochodzie Beyme Power 12, ale troche mi sie juz znudzil i zastanawiam sie nad wymiana. Planuje zrobic 2 x mds08. A moze macie jakies inne propozycje w okolicy 400-500 zl. Wymagam od glosnika szybkosci i wykopu, oraz miekkiego brzmienia, zejscie to drugorzedna sprawa. Ale lubie tez jak czasmi sie lusterka trzesa a nie wiem czy 2 mdsy mi to zpewnia wiec moze byc wiekszy glosnik. Slucham rocka i metalu. Auto Partner. Wzmak to Carpower 1502.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nowy sub
Collapse
X
-
Wybor padl na Cervin vega 124. Dzis przyszla paczka. Glosnik wyglada porzadnie. Parametry znlazlem w winisd. Wgooglach ciezko znalezc cos o tym glosniku. Wie moze ktos z kad mozna wziac paramerty dla potwierdzenia tych z winisd. A moze bylby ktos chetny z okolic wawy zeby zmierzyc ten glosnik. Winisd odrazu podaje 41 litrow strojone basreflexem na 32 hz. wyglada to sensownie. A moze zamknieta?
Skomentuj
-
Dzis zamontowalem go w obudowie br. Powiem ze gra dosyc soczyscie. Stopka perkusji jest idealna wrecz lamie zebra. zejscie niczego sobie i fajny mieciutki basik. Ale niestety w porownaniu do beymy gra dwa razy "mniej nut" choc jak na suba gra i tak szybko(oczywiscie tych ktorych sluchalem). Gdyby bejma grala tym brzmieniem, albo gdyby cervin mial szybkosc beymy bylby to sub idealny. Sprobuje jeszcze zamknietej obudowy. Zobaczymy co bedzie. Odslucham go takze w domu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maniekking Zobacz postaalbo gdyby cervin mial szybkosc beymy
chciałbyś suba jeszcze szybszego?Last edited by lklukasz; 02.04.2011, 09:06.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maniekking Zobacz postaSluchales beyma power 12?
dlatego cięzko mi wyobrazić sobie suba szybszego od vegi
Zamieszczone przez Maniekking Zobacz postaWinisd odrazu podaje 41 litrow strojone basreflexem na 32 hz
---------- Post dodany o 09:41 ---------- Poprzedni post o 09:41 ----------
a 41L to za mało jak na 12" głośnik
najlepsza pojemnosc br dla tago glosnika to ok 55LJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaNie na temat...Wsadź sobie 18stke estradową, będziesz miał i mięcho i szybkość
lklukasz widze ze jestes z wawy to mozemy sie jakos umowic i go sobie odsluchasz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maniekking Zobacz postalklukasz widze ze jestes z wawy to mozemy sie jakos umowic i go sobie odsluchasz.
często organizowane są też spoty fanów car-audio w warszawie
info zamieszczam w przyklejonym temacieJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Iklukasz z kad dokladniej jestes ja z otwocka a pracuje na wolimoze gdzies po drodze sie umowimy.
Posluchalem przez weekend tego glosnika i musze przyznac ci racje ze gra dosyc szybko. Chyba przesiadka z 95 dB na 84 tak podzialala ze wydawal sie jakis wolny a poprostu nie bylo go dobrze slychac. Hehe.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Maniekking Zobacz postaChyba przesiadka z 95 dB na 84 tak podzialala ze wydawal sie jakis wolny a poprostu nie bylo go dobrze slychac. Hehe.
vega 124 ma 94dB skutecznosci
http://www.mmxpress.com/cerwin/vega-subs.htmJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj