Chcę wymienić CA na lepsze . Obecnie w moim Peugeocie 206 jest wzmak Jbl 320 Watt - 160 Watt na mostek . Sub Tec 8 " 20 litrów i z przodu dwa ground zero w drzwiach i tweetery JBL Gto . Radio to Alpine IDA X 200 . Plan jest taki pozbyć się beznadziejnych głośników , dokupić monoblok pod suba a wzmocnienie na przód zapodać z JBL-a . Czyli ze starego CA zostaje wzmak i radio .
Pytanie jakie głośniki na przód i jakie tweetery (może jakieś lniane czy bawełniane)i jakiego subka ?
Chodzi mi po głowie marka RF i Vibe ale nie chcę niczego sugerować odpowiadającym w tym temacie . Budżetu jako takiego na projekt nie ma bo części będą kupowane skokami w zależności od wysokości wpływów na konto .:)
Pytanie jakie głośniki na przód i jakie tweetery (może jakieś lniane czy bawełniane)i jakiego subka ?
Chodzi mi po głowie marka RF i Vibe ale nie chcę niczego sugerować odpowiadającym w tym temacie . Budżetu jako takiego na projekt nie ma bo części będą kupowane skokami w zależności od wysokości wpływów na konto .:)
Skomentuj