Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiana CA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zmiana CA

Chcę wymienić CA na lepsze . Obecnie w moim Peugeocie 206 jest wzmak Jbl 320 Watt - 160 Watt na mostek . Sub Tec 8 " 20 litrów i z przodu dwa ground zero w drzwiach i tweetery JBL Gto . Radio to Alpine IDA X 200 . Plan jest taki pozbyć się beznadziejnych głośników , dokupić monoblok pod suba a wzmocnienie na przód zapodać z JBL-a . Czyli ze starego CA zostaje wzmak i radio .
    Pytanie jakie głośniki na przód i jakie tweetery (może jakieś lniane czy bawełniane)i jakiego subka ?
    Chodzi mi po głowie marka RF i Vibe ale nie chcę niczego sugerować odpowiadającym w tym temacie . Budżetu jako takiego na projekt nie ma bo części będą kupowane skokami w zależności od wysokości wpływów na konto .:)

Szkoda że nie napisałeś ile jesteś w stanie wydać, aczkolwiek teraz chyba najbardziej opłacalne są Hertz HSK 165, można kupić nówki na alledrogo poniżej 300zł.
    Z subów, polecałbym coś z RF, przypoluj czasami się pojawiają w dobrej cenie P2 albo P3 .. Rozmiar i typ obudowy to już w zależności od Twoich preferencji (ps. pogoń ten wzmacniacz bo on się do niczego nie nadaje)

Skomentuj

A czego oczekujesz od subba? ten TEC raczej nie jest typowym tłuczkiem a ma raczej trochę wyższe aspiracje.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tygrysek206 Zobacz posta
        z przodu dwa ground zero w drzwiach i tweetery JBL Gto .
        jakie to GZ? i co ze zwrotnica?

Zamieszczone przez Tygrysek206 Zobacz posta
        Plan jest taki pozbyć się beznadziejnych głośników , dokupić monoblok pod suba a wzmocnienie na przód zapodać z JBL-a . Czyli ze starego CA zostaje wzmak i radio .
        w takim razie napisz cos wiecej o muzyce jaka sluchasz i o twoich preferencjach - co bys chcial uzyskac?

i niestety okresl budzet bo nie wiem czy polecac zestaw za te 300zl czy za 2000zl

Skomentuj

Więcej detali.

Sub w tym samym rozmiarze ?

Skomentuj

Czaruję...
          X