Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Xtant

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Xtant

Mam do was szybkie pytanie. Mam możliwość kupienia 2 wzmaków Xtant'a 604x oraz 1001dx w stanie niemal że idealnym naprawdę ciężko o lepszy stan(chyba leżakowały gdzieś w szafie :P) Pytanie czy warto za nie dac 1600zloty za dwie sztuki? Ewentualnie jakie ceny osiągają w Polsce jak już ktoś je sprzedaje?
    Dzieki :)

PS. mam jeszcze jakieś 23 godziny żeby podjąć decyzje także :P
    Last edited by Vincent; 05.12.2011, 11:26. Powód: Brak dopisania

604 chodzi po......... zresztą sam sprawdź na balledro

Poza tym fajnie gra więc z mojej strony polecam ci

Skomentuj

Hmmm...Jak widzę ceny od 1200 do 2000zl za 604x czyli jest to kuszące :)

Skomentuj

a ja ci polece...... Posluchac najpierw
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Problem jest taki ze nie znam nikogo kto mialby Xtanty w mojej okolicy bo w Elblagu nie ma ani 1 tego jestem pewien :) Chyba ze znacie kogos z Trojmiasta?

Skomentuj

chłopie bierz! jak ci się nie spodoba to myślę że nie będzie problemu z znalezieniem nowego właściciela :)

Skomentuj

nie bierz coś to za tanio...

Skomentuj

Wzmaki sa z USA od kolesia co ma ich w sumie hmmm pare roznych modeli...wysylka do pl to grosze bo okolo 30$ takze suma sumarum wychodzi ok. 1700zloty za dwie sztuki takze nawet na handel jest to wybitnie kuszace. Przegladalem jeszcze i jest opcja na JL audio 1000/1 oraz 300/4 za okolo 550$ takze tez jest to ciekawe nie wiem co prawda jak maja sie one to xtantow ale mysle ze ani na jednych ani na drugich jak chcialbym je sprzedac w PL nie wyjde stratny a nawet zarobie.

Skomentuj

cena tych xtantow to ok 1kzl za sztuke
                  po tyle chodza i po tyle mniej wiecej sie sprzedaja na pniu
                  to nie jest jakas mega okazja a na ich dzwiek potrzeba amatora i zeby sie zdecydowac trzeba ich posluchac
                  a teraz co do opinii to sa takie (zaslyszane nie z autopsji) ze nie sa to nowe wzmaki i na dzien dobry potrzebuja spa
                  wymiana kondow, przeglad itd
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz a orjentujesz sie mniej wiecej w jakich cenach oscyluje takie spa ? tak pi razy oko?

---------- Post dodany o 02:29 ---------- Poprzedni post o 01:36 ----------

A zapomnialem dodac....lklukasz czy ta sama zasada z spa itp tyczy sie seri z X z przodu to znaczy X1001 oraz X604? Bo jesli sa one w sumie nowszej produkcji to teoretycznie spa nie jest im potrzebne?

Skomentuj

Zamieszczone przez teodor Zobacz posta
                      nie bierz coś to za tanio...
                      Zamieszczone przez Vincent Zobacz posta
                      Wzmaki sa z USA od kolesia co ma ich w sumie hmmm pare roznych modeli...wysylka do pl to grosze bo okolo 30$ takze suma sumarum wychodzi ok. 1700zloty za dwie sztuki takze nawet na handel jest
                      to juź inns=a sorawa, myslalem ze masz mozliwość je "pomacać" ale w takiej sytuacji trzeba by się zastanowić, przesyłka to nie jedyny koszt z jakim się musisz liczyć, możesz również dostać cło do zapłacenia

Skomentuj

Wysylka jest banalna bo wszystko idzie paczka morska w kontenerach a takich jest masee na kazdym kontenerowcu. Sprawdzaja wyrywkowo i bardzo rzadko tylko pare paczek. Pozatym od prawei 20 lat ojciec wysyla mi paczki z usa i ani razu nie bylo zeby cos sprawdzali czy cos takze a wysylalismy juz prawie wszystko od wzmacniacza i glownikow po kolo zamachowe do mazdy :P Stwierdzilem i tak ze poczekam bo ostatnio w koncu swoje radio rozpracowalem tz mediaexpander przelaczenie na IC OFF i korekcje czasowa (alpine 117ri). I jakosc calego zestawu zmienila sie naprawde duzo na plus takze chwile sie wstrzymam i bede polowal na okazje w takim razie :)
                        PS. Jak sadzicie bo mam 2 zestawy PB 3xl-60c po jednym z przodu i z tylu oraz wzmaka soundstream RUB5.800 i jedyne co mnie przeraza to tytanowe wysokotonowki ktore potrafia tak drzec "morde" ze momentami az sie na wymioty zbiera :P zastanawia mnie czy jest to wina samych tweeterow czy moza Wzmaka bo slyszalem ze soundstreamy lubia wyostrzyc gore i to dosyc mocno. Ewentualnie jesli to sprawka tweeterow moze jakis sposob na poskromienie tego?

Z gory dzieki za pomoc :)

Skomentuj

Czaruję...
                        X