Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2-way do 700zł.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
    Te GMSy mam na testach w domu - dziś powinienem posłuchać i pomierzyć, zobaczę co to warte
    To tak - GMSy jeżdżą ze mną już te kilka dni, zdążyły się wygrzać, zdążyłem dobrać jakąś zwrotkę przyzwoitą na słuch razem z dwoma wooferami - początkowo MB Quart ESA216 - ale gryzły się bo inne brzmienie, a teraz z wooferami od moreli maximo 6.2 grają śmiało mogę powiedzieć, że najlepiej spośród posiadanych do tej pory tweeterów - a było ich na prawdę sporo. Jestem pod wrażeniem tego co GMS wypuścił na rynek. Cena trochę wysoka - ale do 500zł wątpie żeby znalazł się nowy konkurent dla nich - morele mt odpadaja, przynajmniej półkę niżej. Z AWXami pewnie zagra to po prostu spełniając każde oczekiwania - sam czekam na dostępne AWX

Skomentuj

mt23 nie dorastaja nawet do piet

ale tweeter spoko
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        mt23 nie dorastaja nawet do piet
        Właśnie MT23, nie słyszałem do tej pory jedynie mt22 i tw - ale może będę miał okazję posłuchać na spocie - niestety 200zł droższe od GMSów, ale pewnie warto spróbować - tzn będę wiedział po odsłuchach.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
          Właśnie MT23, nie słyszałem do tej pory jedynie mt22 i tw - ale może będę miał okazję posłuchać na spocie - niestety 200zł droższe od GMSów
          22 i 23 to dwa inne swiaty
          posluchaj dobrze zgranych to zobaczysz
          z nich naprawde moze mega duzo wyciagnac
          a po dobrej aplikacji potrafia pokaz wieka klase
          od nich lepsze to tylko piccolo, supremo i rc1 (kolejnosc nie przypadkowa)

a uzywki mozna kupic w cenie ok 300zl
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
          X