Witam,
jestem tu nowy więc z góry przepraszam jak coś będzie nie tak w tym poście.
Tak jak w temacie mam problem bo nie wiem jakie radyjko jest dobre (najlepsze) nowe do 800zł. Może na początek napisze na czym mi zależy:
-bluetooth (parrot)
-wyjście USB z przodu
-wyjścia na wzmaka chyba się pre-out nazywają (bo kiedyś rozbuduje sprzęt)
Fanie by było jak by przy tym wszystkim było ładne ale niemożna mieć wszystkiego.
Zależy mi też na jakości dźwięku (dużo trybów ustawiania) i to chyba tyle.
Jakieś tam modele widziałem podam parę i proszę o wypowiedz, nie muszą być akurat te które podam. Proszę o porady, wypowiedzi i pomoc. A te radyjka które widziałem to :
Alpine CDE-133bt, JVC KD-R921BT, KENWOOD KDC-BT61U, SONY DSX-S300BTX, SONY MEX-BT4000U, PIONEER DEH-8400BT czy Pioneer DEH-6400BT??
jestem tu nowy więc z góry przepraszam jak coś będzie nie tak w tym poście.
Tak jak w temacie mam problem bo nie wiem jakie radyjko jest dobre (najlepsze) nowe do 800zł. Może na początek napisze na czym mi zależy:
-bluetooth (parrot)
-wyjście USB z przodu
-wyjścia na wzmaka chyba się pre-out nazywają (bo kiedyś rozbuduje sprzęt)
Fanie by było jak by przy tym wszystkim było ładne ale niemożna mieć wszystkiego.
Zależy mi też na jakości dźwięku (dużo trybów ustawiania) i to chyba tyle.
Jakieś tam modele widziałem podam parę i proszę o wypowiedz, nie muszą być akurat te które podam. Proszę o porady, wypowiedzi i pomoc. A te radyjka które widziałem to :
Alpine CDE-133bt, JVC KD-R921BT, KENWOOD KDC-BT61U, SONY DSX-S300BTX, SONY MEX-BT4000U, PIONEER DEH-8400BT czy Pioneer DEH-6400BT??
Skomentuj