Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Projektowanie zabudowy do audi 80 b4

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Projektowanie zabudowy do audi 80 b4

witam wszystkich wpadłem na pomysł ciekawej zabudowy bagażnika w moim audi niestety jestem troche zielony w obliczaniu parametrów bende potrzebował waszej pomocy projekt ma sie składać z czterech głośników u-Dimension EL-S804 w jednej komorze z jednym wylotem br mam zamiar zamontowac 3 kawałki pleksi ale nie wiem czy nie zakłóci to dzwięku w obudowie mam zamiar wyexponowac środek odudowy oklejając ją carbonową folią czy macie jakies rady co do mojego projektu ??

Zamieszczone przez vigasyu Zobacz posta
    czy macie jakies rady co do mojego projektu ??
    przemysl to, przespij sie, znowu to przemysl i jak nadal bedzie ci sie wydawalo to dobrym pomyslem to daj szkic co to ma byc

Skomentuj

Nie jestem dobrym rysownikiem ale spróbuje wam tak na szybkości przedstawic muj projekt :)
      Załączone pliki

Skomentuj

na zdjeciu powyzej przedstawione jest położenie głosników które będą ułozone twarzami do dołu obudowa zostanie wykonana z płyty mdf górna częsc obudowy bedzie miala za zadanie wyeksponowanie wnętrza obudowy będzie ona na wzór radioactive :)

Rysunek daje zarys górnej ściany obudowy czarne miejsca to jest plexi a czerwone kółko to bass reflex
        Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
        X