Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik Basowy dylemat.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik Basowy dylemat.

Na początku chciałbym wszystkich Gorąco Powitać :lol:

Dzisiaj stoję przed wyborem kupna głośnika niskotonowego, oto moje typy

RE Audio RE-12D4
    Power bass S-12
    Infinity 1260W

Obecnie mam radio CLARION CZ201E, HELIX B 62C, i poszukuję głośnika niskotonowego który wypełni moje autko pięknym basem, nie chce aby głośnik tylko łupał bez rytmu ale masaż by się przydał. Do tego mam jakiś stary wzmacniacz, w mostku 500W. Posiadam autko Ford Puma, jak wiadomo jest to małe autko także dużo mu do szczęścia chyba nie potrzeba.

Myślę że mi pomożecie w wyborze :) Z góry dziękuje. Jak macie jakieś inne typ, również wysłucham.

z tych 3 tylko RE
    reszta za cholere nie warta swojej ceny

jeszcze wez pod uwage STXa 12" http://stx.pl/sw-stx-12-2-500-2x4-f-...uplikat-1.html

Skomentuj

A ja sobie myślę że w takim autku jak pumka robote już zrobi audio system hx 08 sq w br.

Skomentuj

wiesz co, to pojecie bardzo wzgledne
        jednym (mi czy tobie) w zupelnosci starcza 8"
        a znam ludzi ktorym potezne 12" to malo i do takiej pumy wsadzaja 15"! (pamietam dokladnie, "tuningowana" puma + GZ 15" + kolorowe glosniczki pod radiem )

Skomentuj

Mogę Ci polecić Audio System Xion 12 bo mam takiego w skrzyni szczelinowej 48 litrów@36hz wzmak monoblok hifonics 600rms@4ohm i gra to potężnie, bardzo głośno, bardzo szybko i z dobrym zejściem. Porównywałem go z stxem, którego zaproponował Pawel S. i to nie ta półka, ale stx też bardzo dobry jak za tą kasę.

Skomentuj

Czaruję...
          X