Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pianka na wygłuszenie polietylen pe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pianka na wygłuszenie polietylen pe

jak w temacie , czy można taką pianką wygłuszyć np drzwi , gdzieś tam wyczytałem że można ale są też opinie na nie , moi drodzy chcę poznać wasze opinie przykładowy link :

http://allegro.pl/pianka-polietyleno...584128431.html

oczywiście mam na myśli inną grubość

pzdr

to juz kolejna osoba - skad wy takie glupoty bierzecie?
    NIE NADAJE SIE DO WYGLUSZENIA DRZWI!

Skomentuj

Jak chcesz tanio kup dekarke w kasoramie albo liroju a nie kombinuj

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        to juz kolejna osoba - skad wy takie glupoty bierzecie?
        z czytania po różnych forach , ew w czasie poszukiwań np na allegro w dziale car-audio wpisuję mata wygłuszająca i wyskakuje mi pianka pe i jeszcze litania zachwalająca, pytam po prostu bo rozważałem zakup mat dedykowanych do car audio (specjalistycznych ) lub czegoś tańszego , ale prawdopodobnie zdecyduję się na BOLL-Matę widziałem że ktoś w Lublinie tym handluje.

pzdr

Skomentuj

na ten boll najtańszy też uważaj jest dość kruchy jak zedrzesz cieniutką folie z wierzchu to w palcach się kruszy

Skomentuj

Ja polecam dopłacić jeśli chcesz to mieć zrobione porządnym materiałem, który nie odpadnie i da się przykleić na nierównych powierzchniach. Jak robiłem drzwi w swoim aucie to kupiłem GMS04 zapłaciłem 200zł za 4 maty. Mam do porównania maty APP/Boll, te najtańsze. Tego do auta bym nie wsadzał, co najwyżej wykleił kolumny w środku. Są twarde i kruche w niższych temperaturach. Już jakiś czas temu się przekonałem i stosuje do prostej prawdy: Nie dziadować!

Skomentuj

tym bardziej ze robi się to raz na lata później tylko wymiana głośników i innych klocków w dążeniu do perfekcyjnego dźwięku :)

Skomentuj

te tanie boll/app wcale nie sa takie tanie

twarde nie nadaja sie do niczego
                dopiero miekkie, polimeowe lub "aluminiowe" do czegos sie nadaja
                ale wtedy cena za m2 rosnie i wynosi ok 50-80zl
                taki GMS04 to koszt 100-130zl/m2 a jest nieporownywalnie lepsza! (akurat 04 ma taka wade ze trzeba ja podgrzewac podczas montazu)

jak chcesz koniecznie tanio to poszukaj maty dekarskiej. ostatnio na allgro widzialem po 25zl/m2! dekarka jest cienka wiec trzeba dac 2 warstwy. co nadal jest dobra cena

Skomentuj

Czaruję...
                X