Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobór subwoofera Honda Accord

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobór subwoofera Honda Accord

Jak w temacie :) pomagam koledze robić CA , ale nie wiem jaki subwoofer dobrać zależy mu na czymś małym zeby nie zajmowało dużo miejsca w bagażniku slucha bardziej muzyki rockowej , oczywiście w gre wchodza tez uzywki
    Cena do 500 zl max

radio zasilające: niestety oryginalne podlaczane przez konwerter

Jak małe to może Audio System HX8 SQ. Mam to w Alfie 156 sedan i nie mam na co narzekać. Ja wsadziłem głośnik w nadkole do obudowy z żywicy; coś koło 20 litrów BR. A i muzyka, której słucham to metal, więc podobnie

Skomentuj

A konkretniej , chodzi mi o wymiary,kształt cene no i dostępnośc

Skomentuj

Wymiary i kształt chyba się do auta dopasowuje, a jak nie zależy na miejscu, to starczy najprostszy prostopadłościan zrobić. Jesteś waszmość na forum diy, a pytasz, że tak napiszę, o pierdoły, które albo można samemu założyć (kształt i wymiary) albo sprawdzić na internecie (litraż, cena, dostępność).

Skomentuj

myślałem ze to jest juz jakas gotowa skrzynia , raczej kolega nie chciałby dorabiać skrzyni (brak czasu)

Skomentuj

Zamieszczone przez riczmond Zobacz posta
            radio zasilające: niestety oryginalne podlaczane przez konwerter
            Ale jak to radio zasilające? sub będzie zasilany radiem?
            low-END

Skomentuj

Zamieszczone przez riczmond Zobacz posta
              myślałem ze to jest juz jakas gotowa skrzynia , raczej kolega nie chciałby dorabiać skrzyni (brak czasu)
              To kup gotową skrzynie od bassera lub podjedz do Pawła Kiliana i zobacz czy ma jakąś 8" na stanie i kup ten głośnik lub inny , może być nawet Pawłowy hicior ( nie naśmiewam się ! ) stx8" do rocka jak ulał tylko on w 15l CL

Zamieszczone przez wojtus Zobacz posta
              Ale jak to radio zasilające? sub będzie zasilany radiem?
              a co nie da się ??[COLOR="#696969"]

Skomentuj

Czaruję...
              X