Mam seryjne radio 2dinowe (4Ω), seryjne głośniki z przodu a w bagażniku leży tuba Hertz i wzmacniacz Cruncha GTX 750. Generalnie chciałbym sprzedać skrzynię, dołożyć odpowiednią ilość floty, wymienić głośniki z przodu na mocniejsze, podłączyć je do wzmacniacza oraz wyciszyć drzwi i zamontować (o ile będą wymagane) dystanse.
Dane wzmacniacza:
1 kanałowy
Moc RMS przy 4Ω 1 x 200 Wat
Moc RMS przy 2Ω 1 x 375 Wat
Moc dynamiczna przy 4Ω 1 x 400 Wat
Moc dynamiczna przy 2Ω 1 x 750 Wat
Czy jest jakakolwiek możliwość aby podłączyć ten wzmacniacz na zestaw 2 głośników z oddzielnymi tweetami? Mowa tutaj o Corsa D a głośniki z przodu to 16cm.
Jakie głośniki można polecić do tego wzmacniacza? Moja flota to około 700zł + kasa za skrzynię.
Jestem tego świadom, że na seryjnym radiu dużo nie osiągnę lecz nie chcę go wymieniać na inny gdyż ładnie wygląda z całym panelem.
Pozdrawiam Adrian
Dane wzmacniacza:
1 kanałowy
Moc RMS przy 4Ω 1 x 200 Wat
Moc RMS przy 2Ω 1 x 375 Wat
Moc dynamiczna przy 4Ω 1 x 400 Wat
Moc dynamiczna przy 2Ω 1 x 750 Wat
Czy jest jakakolwiek możliwość aby podłączyć ten wzmacniacz na zestaw 2 głośników z oddzielnymi tweetami? Mowa tutaj o Corsa D a głośniki z przodu to 16cm.
Jakie głośniki można polecić do tego wzmacniacza? Moja flota to około 700zł + kasa za skrzynię.
Jestem tego świadom, że na seryjnym radiu dużo nie osiągnę lecz nie chcę go wymieniać na inny gdyż ładnie wygląda z całym panelem.
Pozdrawiam Adrian
Skomentuj