Witam siedzę na forum od dłuższego czasu, więc zacząłem zajmować się car audio do mojego golfa mk3. Jako, iż wszyscy piszą, aby rozpocząć od przodu tak też zrobiłem. Jak na razie zainwestowałem w Woofery GMS-1765N na panelach mdf całość drzwi wygłuszyłem matami APP, pracuje to pod radiem JVC KD-R332. Całość gra moim zdaniem nie najgorzej lecz odczuwam brak niskiego basu i stąd prośba o pomoc.
Pierwszy mój pomysł to zakup używanego/nowego wzmacniacz 4 kanałowego i podpięcia 2 kanałów na przód i 2 zmostkowania na sub. Czy takie rozwiozanie ma sens czy lepiej kupić wzmaka tylko do suba?? Co do głośnika do skrzyni to wiele naczytałem się o polecanym tu często SW.STX.8.2.300.2x4.F.S.MC niestety od miesiąca na niego poluje i nie wygląda na to aby był dostępny podobnie 10 cali. Podsumowując :
1. lepszym rozwiązaniem będzie 4 kanały 2 przód 2 mostek/ i sub czy tylko wzmak na suba a przód pod radio jeśli tak to jaki wzmak polecacie
2. jaki głośnik w podobnej cenie i jakości do stx
z góry dzięki za odp
Pierwszy mój pomysł to zakup używanego/nowego wzmacniacz 4 kanałowego i podpięcia 2 kanałów na przód i 2 zmostkowania na sub. Czy takie rozwiozanie ma sens czy lepiej kupić wzmaka tylko do suba?? Co do głośnika do skrzyni to wiele naczytałem się o polecanym tu często SW.STX.8.2.300.2x4.F.S.MC niestety od miesiąca na niego poluje i nie wygląda na to aby był dostępny podobnie 10 cali. Podsumowując :
1. lepszym rozwiązaniem będzie 4 kanały 2 przód 2 mostek/ i sub czy tylko wzmak na suba a przód pod radio jeśli tak to jaki wzmak polecacie
2. jaki głośnik w podobnej cenie i jakości do stx
z góry dzięki za odp
Skomentuj