Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz 4 kanałowy, głośniki 130mm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz 4 kanałowy, głośniki 130mm

Witam wszystkich.
    Chciałbym się was doradzić, potrzebowałbym wzmacniacz 4 kanałowy używany do 200-250zł. Auto to honda prelude V z przodu mam miejsce na 13 cm głośniki i teraz pierwsze pytanie które lepsze czy hertz DSK 130 czy helix b52c(słyszałem jeszcze ze calkiem dobre są powerbass s-5c) wiem ze basu z nich nie wykrzesze dlatego tu najbardziej zależy mi na czystości średnich i wysokich tonów. Niskie tony będą napędzane subem z bagażnika czyli czysty zestaw 2.1. Wygłuszenie drzwi już w toku. wzmacniacz bedzie zasilał przód plus mostek do suba. Na oku mam denon dca-3400 , sony xm-4040, audiosystem ads 3504 tylko boje sie ze moc jest za niska..

Na strefie jest do sprzedania xm5540 polecam.

A co do szmocy to na szczęście nie wszystko.

Skomentuj

No Właśnie bardziej zależy mi na jakości niż na mocy. daj mi linka do tej strefy bo znaleźć nie mogę

Skomentuj

do 13 dozbieraj do DLS r5a - więcej średnicy niż r6a i całość fajnie gra, o ile R6a mi nie podeszło, tak r5a tak.

Skomentuj

http://www.strefacaraudio.pl/topic/3...awych-pozycji/

Skomentuj

Dzieki wielkie za linka.To do dls-ów bym musial dozbierac troche. to napiszcie mi czy xm 5540 i 6020 to ta sama polka?Usłysze jakąś różnice?

Skomentuj

tak
              pierwsze dwie cyfry to moc
              trzecia to ilość kanałów
              ostatnia to 0 bez filtrów 5 z filtrami jak się nie mylę

Skomentuj

5540 lepiej gra.

Skomentuj

Czaruję...
                X