Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SW.STX.12.2.500.2x2.F.S.PP czy powinien wydawac takie odglosy?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

na YT oczywiscie - mierzyles plik mp3?
    dla wielu to tylko latanie glosnika. ale killa glosnikow pokazalo jak potrafi nisko pracowac

Skomentuj

co do piosenkio ktorej mowicie to jest rzecz normalna, ze yt konwertuje kazdy wgrany plik na swoj format i traci na jakosci tak czy siak, trzebabyloby znalesc ten plik w formacie .flac albo jakis inny bezstratny format, a najlepiej orginal cd audio.[COLOR="#696969"]

---------- Post dodany o 20:48 ---------- Poprzedni post o 20:48 ----------

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&...,d.ZGU&cad=rja

---------- Post dodany 26.11.2013 o 11:01 ---------- Poprzedni post 24.11.2013 o 20:48 ----------

głosnik sie rozkleil na laczeniu zawieszenia z mebraną ()nie wiem czy dobrze nazywalem) ale widac jak mebrane uniesie sie do gory

Skomentuj

Reklamacja
        low-END

Skomentuj

wyslij do stxa
          teraz maja juz takie kleje ze wiecej sie nie rozklei

Skomentuj

Nie wiem czy mi przyjma bo rok juz minal a nie wiem na ile jest gwarancja, Co do bass ilove you dzwiek mizerny ale blacha faluje na koncu filmiku http://www.youtube.com/watch?v=9I2r3TKYR2s

Skomentuj

jestesmy w unii - 2 lata gwarancji

Skomentuj

tez mam problem z tym głośnikiem, zasilany około 250watami i przy głosnosci koło połowy przy niskich zejsciach w filmach wali cewka w magnez. Głośnik raptem kilka dni gra, a wciskając mebrane do konca da się uderzyć cewką. Co prawda jest to już na niemalże maksymalnym wychyleniu gornego zawieszenia ale jednak się da. Wrócę z pracy to muszę wykręcić głośnik bo może i u mnie się rozkleiło cos :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Rafal87xc Zobacz posta
                  wali cewka w magnez.
                  ciekawe... ja tam magnezu nie widzialem...

Skomentuj

Nie na temat...
                    wybaczcie ten głupi błąd.

Skomentuj

Nie na temat...
                      jedna literka a tyle zmienia

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        dolny resor jest tak dobrany ze mechanicznie ogranicza mozliwosc udezenia cewka o dolny nabiegunnik.
                        sprawdziłem czy się zawieszenie nie rozkleiło, górne jak i dolne jest okej. wciskając ręką membrane, da się uderzyć o dolny nabiegunnik, trzeba trochę przy tym siły i zawieszenia juz niemal na maksa są rozciągnięte.
                        Czy taki głośnik kwalifikuje się na reklamacje?

Skomentuj

az z ciekawosci sprawdze swojego

---------- Post dodany o 19:23 ---------- Poprzedni post o 19:19 ----------

a jednak sie da...
                          w takim razie to w 10" nie dalo sie dotknac dna

Skomentuj

Czaruję...
                          X