Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nagłośnienie Astry H

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sory za moje bufonienie, ale podlaczylem sie szeregowo jak przy natezeniu,Sam nie wiem co zmierzylem miernikiem ustawionym na napiecie. Ale dzisiaj wyjalem wzmacniacz(pol godz na wyjecie)i dioda swiecila ze dziala.Natomiast jak podlaczylem sluchawki do rca w radiu tak jak mowiliscie to nic nie slyszalem.A dodatkowo glosniki sie sciszaly.Mozliwe jest ze jak mam dorobione rca i jak sa podlaczone glosniki do radia na koncowce wbudowanej, to nie ma napiecia na rca?

Skomentuj

Zamieszczone przez adasQ1987 Zobacz posta
      Mozliwe jest ze jak mam dorobione rca i jak sa podlaczone glosniki do radia na koncowce wbudowanej, to nie ma napiecia na rca?
      jak to sam robiles to nie zdziwie sie ze znowu cos skopales...

Skomentuj

Od początku ten temat był robiony po łebkach.-

Skomentuj

Dorobienie RCA zlecilem,ale ten elektronik robil to pierwszy raz

Skomentuj

sprawdzil czy dziala?
            skoro wyprowadzal sygnal to powinno grac i w radiu i na wzmacniaczu
            jak podlaczyles wsmacniacz i przyciszaly sie glosniki zasilane z radia to jest cos nie tak

Skomentuj

Wiem ze powinno grac tu i tu,a czy sprawdzal to nie wiem,ja na drugi dzien do niemiec wyjezdzalem i nie mialem jak zobaczyc.Teraz tylko mam tu troszeczke czasu i moge poprobowac.Ja w polsce jestem tylko tydz w miesiacu i ciezko znalezc czas na to.A odnosnie przyciszania glosnikow to zaobserwowalem to jak podlaczalem sluchawki i dana sciezka pod ktora podlaczalem sie wyciszala.Dlatego zapytalem sie jak sprawdzic dorabiane RCA?
              elektronik uzyl na Rca kondensatorow 1mikroF 100V
              Last edited by adasQ1987; 18.03.2015, 23:16.

Skomentuj

skopal cos

Skomentuj

Znacie moze kogos w woj.podkarpackim,najlepiej w rzeszowie kto by mi sprawdzil to radio?

Skomentuj

Czaruję...
                  X