Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dziwny problem. Sub milczy po zmianie piosenki.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dziwny problem. Sub milczy po zmianie piosenki.

Witam, dzisiaj dopadl mnie dziwny problem.. Po zmianie piosenki w radiu sub milknie. Przy ponownym odpaleniu radia jest ok. Wiecie moze co to za cyrk? Radio Kenwood 120Y. Powerbass ps12, magnat rock 6000. Pozdrawiam

To problem z radiem. Rozbierz je i zobacz czy cos jest nie tak..

Skomentuj

Radio jest na gwarancji, to może lepiej nie rozbierać? W dodatku nie dzieje sie to zawsze. Np wczoraj jechałem 30 minut i zdarzało się to co chwile, ale zostawiłem auto i jak wracałem to cały czas było okej. Pierwszy raz się tak stało, gdy przyciszyłem na chwile radio i sub się uciszył. Później ten problem był co zmiane piosenki, lecz np. teraz już jest okej..
      Last edited by TakiTyp; 11.04.2015, 13:02.

Skomentuj

Remote w porzadku?

Skomentuj

Remote w porządku. Nigdy sie nie spotkałem z takim problemem, nawet w internetach.
          Last edited by TakiTyp; 13.04.2015, 00:16.

Skomentuj

Widzę, że nikt nie ma pomysłów. Dzisiaj zauważyłem, że gdy przestanie grać zapala sie dioda protect... Ogólnie podsumowując sub zaczyna szaleć po np 20 min jazdy. Gra, gra, zmienie piosenke i nie gra.. wyłącze/włącze radio gra znowu. Zmiana piosenki - cisza. Czasem co kilka piosenek, czasem co jedna.

Skomentuj

Zamieszczone przez TakiTyp Zobacz posta
              zapala sie dioda protect.
              Gdzie ta dioda?
              Jak na tym magnacie to tutaj się pewnie coś dzieje.
              Podłącz jakieś inne źródło sygnału pod niego - np. telefon czy cokolwiek innego - i zobacz czy będzie grał.

Skomentuj

Przeważnie po 20-30 zaczynają sie cyrki. Dzisiaj jak przestało grać, to stanąłem, wyszedłem z auta, zajrzałem bagaznika a na magnacie czerwona dioda. :/

Skomentuj

już przecież padła odpowiedz na SCA

Skomentuj

Czaruję...
                  X