Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik 10" do małej skrzyni

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik 10" do małej skrzyni

Cześć,
    Potrzebuje jakiejś rekomendacji dla głośnika 10" do skrzyni zamkniętej ok. 17-18l netto. Auto to duże kombi, z przodu mam Focal PS165, wzmacniacz do suba jeszcze nie wiem, mam do wyboru JL Slash 300.2 i ESX Quantum 450.2, mocy starczy na wszystko. Potrzebuję głośnika do muzyki a nie hałasu. Budżet 500-600 za nowy, połowa tej kwoty za używany. Ktoś może coś doradzić?

jl 10w3v3
    u-dim rm-210
    excursion najtanszy
    audio system hx8 gral super w malej zamknietej, ale nie wiem jak sie spisuje 10"
    helix chyba p10 tez sie dobrze spisywal w malej obudowie

Skomentuj

P10 - miałem i zamierzam mieć ponownie! Pędziłem Kenwoodem PS400. DLS ,em A5.
      Mocy lepiej mieć zapas przy nim, lubi waty.

Śmiało mogę polecić

Skomentuj

Mam do kupienia dwie używki w super stanie:
        Infinity kappa 100w.br za 200 zeta
        Focal 27v1 za 300

Ktoś coś powie?

Skomentuj

Sam mam Infinity kappe podpiętą pod Xtanta 603x gdzie dostaje bodajże coś około 160W i gra przyjemnie. Jak chcesz masaż nerek to szukaj czegoś innego, a jeśli interesuje cię naprawdę fajne uzupełnienie pasma to za tą kasę gra przyzwoicie

Skomentuj

Zamieszczone przez frobek Zobacz posta
            Focal 27v1 za 300

Ktoś coś powie?
            Bardzo fajny głośnik, miałem poprzednika 27V. Do poprawnego grania nie potrzebował jakiejś super mocy, tyle, że rekomendowana zamknięta skrzynia do niego to ok. 30l.
            27V1 z tego co kojarzę, ma zbliżone potrzeby.

Skomentuj

Temat można chwilowo zamknąć. Kappa jedzie, mam nadzieje że przypasuje. Jak pisałem głośnik ma grać muzyke, a nie robić hałas na wsi :)

Skomentuj

Czaruję...
              X