Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co zamiast Jl Audio 450/4

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co zamiast Jl Audio 450/4

Sprzedałem dzisiaj mojego slasha450/4 i monoblock 1000/1v2. Mam teraz możliwość kupienia audison voce 5.1k albo jl audio hd600/4 . Ktory waszym zdaniem jest lepszy ,glosniki narazie to Focal k2 power.

wzmacniacze JL Audio sa bardzo slabe jezeli chodzi o brzmienie
    tak wiec bierz cokolwiek innego :p

Skomentuj

Bez przesady.
      Oczywiście jakość jest pojęciem względnym ale w morzu wielkiego "G" jakie zalewa nasz rynek i możliwości finansowych przeciętnego Kowalskiego, JL Audio to nie taka lipa drogi Panie.

Skomentuj

Gosc od voce okazal sie jakims kombinatorem wiec narazie voce odpada . Ale mam cos lepszego czyli vrx. Przed jl 450/4 Slash mialem focal fps 4160 i po przesiadce na dwa razy tanszego slasha nie zauwazylem jakiejs drastycznej zmiany .Focal byl lepszy ale nie na tyle zeby zaplacic za niego dwa razy wiecej.

Skomentuj

Seria Slash nie jest taka słaba, ale rewelki też nie ma.
          Lepiej powiedz jaki masz budżet i co potrzebujesz? (ile mocy, kanałów, filtry, jakieś pref brzmienia)

Skomentuj

Budżetu niemam ustalonego jak cos jest dobrego to moge troche wydac w miare rozsadku i mozliwosci finansowych operatora cnc. Pawel mial po czesci racje na jl sie zawiodlem na hd jezdze juz 3 tydzien i juz go niemoge zdzierżyć - idzie na sprzedarz. Jak dla mnie 450/4 byl lepszy bo hd jest sztuczny jak cycki pameli . Wczoraj testowalem audison vrx2 .250 i to jest inna bajka szkoda ze niemoge go porownac bezposrednio z Focal fps-4160.

Skomentuj

Czaruję...
            X