Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ustawienie skrzyni

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ustawienie skrzyni

Witam, odrazu mówię, że dopiero zaczynam zabawę z CA. Można zmienić ustawienie skrzyni w bagażniku? Narazie gram na 400w w rmsie ale mam plany pod 1kw w Ibize 3. Chciałbym zostawić jedną część kanapy dalej otwieraną i dla przykładu czy można zamieścić głośnik po węższej stronie skrzyni a port br, np. na dole lub też u góry na wąskiej części czy monieczne jest żeby głośnik był na najdłuższej ścianie?

Teoretycznie umieszczenie głośnika w obudowie nie ma większego wpływu. Za to wiele można zmienić przez umiejscowienie samej obudowy. Zmiana jej pozycji w bagażniku może spowodować zysk lub stratę na spl'u myślę że nawet o 2-3dB

Skomentuj

Czyli masz jakiś pomysł jak mogłoby być to zrobionę?- czy da radę tak ja myślę?

Skomentuj

Trochę zabrakło mi wyobraźni żeby sobie twoją wizje wykombinować. Jeśli możesz daj jakiś rysunek jak miało by to wyglądać i pójdzie już momentalnie z górki

Skomentuj

Generalnie możesz zrobić jak tylko ci pasuje. Dopóki litraż skrzyni i strojenie się zgadza to śmiało możesz kombinować.

Skomentuj

Czaruję...
          X