Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

E46 sedan zestaw audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wziąłem tego Philipsa. Jak przyjdzie to dam znać co tam w nim jest nie tak :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Rafał123 Zobacz posta
      Wziąłem tego Philipsa. Jak przyjdzie to dam znać co tam w nim jest nie tak :)
      Miałem takiego PHILIPS-a i polecam.
      Miałem przed nim chrunch-a z początku tematu i to jest nieporozumienie.
      Ten Philips bije na głowę jakością i mocą tego Ch...... .

Skomentuj

Aż żałuję że sam go nie wziąłem w takiej cenie;p
        Będzie Pan zadowolony!

Skomentuj

Był mały problem z tym wzmakiem. Sprzedający napisał do mnie, że go zgubił
          Szybko przeczesałem OLX oraz Allegro i znalazłem drugiego takiego samego za 100zł, teoretycznie 100% sprawny, no i go wziąłem. W jednym wooferze PB S-6C podczas grania cewka tarła o magnes. Musiałem rozkleić zawieszenie i wycentrować całość. Tak to jest z tymi używkami, niby taniej ale nigdy nie wiesz co trafisz.
          Po nowym roku zabiorę się za montowanie tego w samochodzie, wtedy wstawię jakieś zdjęcia dla potomnych.

Skomentuj

Chyba będę musiał przełożyć montaż tego całego systemy na wiosnę/lato. Nie mam za bardzo gdzie to pomontować, a na zewnątrz temperatura obecnie jest mocno średnia.
            Mam jeszcze jedno pytanie co do tylnej półki, a konkretnie tej metalowej przegrody, która jest pod tą tekturową półką. W tej metalowej przegrodzie jest pełno otworów (podejrzewam, że są to otwory technologiczne).
            Na końcu postu dodałem filmik, gdzie widać część z tych otworów. Rozumiem że to wszystko trzeba zaślepić matą butylową+pianką i zostawić tylko dwa główne otwory pod głośnik, żeby mógł swobodnie grać do bagażnika? Czy może zaślepić to wszystko na głucho, żeby głośnik nie grał do bagażnika, tylko wtedy trochę mało pojemności będą miały te dwa głośniki.

https://youtu.be/jZ5-xcCZPGw?t=481 (zaznaczyłem fragment od 8 minuty)

Skomentuj

Czaruję...
            X